MAC Hypnotizing Holiday Collection

Ta-da! Mac Hypnotizing Holiday Collection. Geef dit seizoen de magie van M· A·C met betoverende kerstcadeaus. Met een hypnotiserende kijk op de magie van de feestdagen, heeft M·A·C een collectie bedacht die helemaal draait om optische illusies, magische onthullingen, make-uptrucs en ongelooflijke prestaties en Artistry. Lees snel verder wat Mac voor jou in petto heeft!

Limited edition

Geef ook het geschenk van onmiddellijke transformatie met geheel nieuwe. Limited-edition transfixerende kleuren voor ogen, lippen en huid. Kies een kit met geliefde bestsellers en nooit eerder vertoonde tinten in een volledige reeks kant-en-klare cadeau sets . Wat je ook kiest, het lijdt geen twijfel dat je, je vrienden zult boeien met wow-waardige, limited-edition kerstcadeaus . Allemaal gekleed in hypnotiserende optische illusieverpakkingen.

Onze Hypnotizing Holiday-collectie staat klaar om u in staat te stellen uw eigen meesterlijke make-up M·A·C-gician te zijn. Kleur je lippen met vijf Lipstick-tinten en laat je vervolgens betoveren door vijf Lipglass-tinten. “Ze zijn de perfecte topper voor elke Lipstick-formule en creëren dat betoverende, schaduw verschuivende effect”, zegt de in de VS gevestigde Senior Artist Tiffany Johnston.

Eyes

Richt je aandacht op opvallende eyeliner, met vijf tinten die allesbehalve gewoon zijn.
Een oogschaduw die daardoor het licht bedriegt met mysterieuze, magische pigmenten. “Ze brengen lichtveranderende kleuren aan, zodat je make-up in elke situatie een andere dimensie krijgt”, zegt Johnston. Met een caleidoscoop van vijf kleurrijke tinten geef je je ogen gemakkelijk een betoverende feestglans. “Ze zijn opwindend genoeg om alleen te dragen of gelaagd”, zegt Johnston. Maak je holliday transformatie compleet met een finishing flash of lash.

Geobsedeerd door sets? Je kunt kiezen uit 18 magische kits. Hierdoor klaar om elk publiek te boeien deze feestdagen. “Vertrouwen is niet iets dat je kunt kopen, maar plezier wel!”, zegt Johnston. “Als je deze feestdagen een artistieke benadering van make-up of een cadeau voor een vriend wilt, heeft M· A·C alle magie die je nodig hebt.”

MINDER AFVAL, MEER MAGIE

M· A·C deelt uw betrokkenheid bij het milieu. Onze verpakkingen voor de feestdagen zijn gemaakt ook met het oog op duurzaamheid. Door ons ook te concentreren op het verminderen van plastic afval.

We hebben plastic onderdelen geëlimineerd in onze holliday collectie, wat ook overeenkomt met 500.000 plastic waterflessen.*
*Gebaseerd op het gemiddelde gewicht van een halve literfles.
Meer dan de helft van onze compacts in onze vakantiecollectie is opnieuw ontworpen om gerecyclede/post-consumer content te introduceren. Onze collecties voor de feestdagen worden geleverd in recyclebare, verantwoorde kartonnen dozen.

Tot Slot

Deze prachtige collecties zijn te koop bij oa Douglas en de Bijenkorf vanaf 28 oktober. Had je ook al de limited MAC herfstcollectie gezien?
Zelf vind ik het geweldig, dat ook zij steeds meer nadenken over de footprint die zij achterlaten. Ik ben echt helemaal fan van de highligters en uiteraard de lippenstiften.
Wat zou jij willen hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *