GARNIER – “Fan van Micellair” dag

Een tijd geleden mocht ik deelnemen aan de Garnier “fan van micellair” dag. Nu mag ik eindelijk het resultaat met jullie delen. Intussen heb ik deze ook mogen uit testen. Lees snel verder.

GARNIER

Garnier wie kent het niet, het is een internationaal haar- en huidverzorgingsmerk met sub-merken in verschillende categorieën. Ook het aanbieden van innovatieve schoonheidsproducten voor iedere behoefte van mannen en vrouwen overal in de wereld. Zo maken ze schoonheid toegankelijk voor iedereen.
Tegelijkertijd reduceren ze ook de impact op het milieu. Garnier streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame bronnen. Daarnaast ook de invloed van de verpakkingen op het milieu te reduceren en de biologische afbreekbaarheid te verbeteren.

ECO PADS

Garnier SkinActive Herbruikbare Eco Pads Wattenschijfjes zijn tot 1000 keer wasbaar en een duurzaam alternatief voor wattenschijfjes. Ik vind ze super fijn omdat ze heerlijk groot zijn en roze ;). De Eco Pads van Garnier SkinActive zijn herbruikbare reinigende wattenschijfjes om het gezicht te reinigen en make-up zoveel mogelijk te verwijderen. De Eco Pads zijn heel goed te gebruiken in combinatie de Garnier micellair water. Hiermee kreeg ik mijn oogmake-up goed verwijderd

  • Voor duurzamer je gezicht reinigen
  • Herbruikbaar: tot 1000 keer te wassen
  • Verwijdert make-up tot 100%*
  • Reinigt je gezicht van onzuiverheden met Micellair Water
  • Beschikt over microvezel technologie voor effectieve reiniging

    Tip! na het gebruik van de pads spoelde ik ze even uit met zeep en water. Hiernaast gooide ik ze na een weekje in de was.

De pads zijn verkrijgbaar bij Wehkamp, Etos en Boozyshop

GARNIER MICELLAIR WATER

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater in olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Het reinigt alle types van make-up en kalmeert de huid ook meteen. Door de formule met twee fasen. Krijg ik zelfs waterproof make-up eraf. Plus het droogt mijn huid niet uit. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs een gevoelige huid.
Schudt de fles goed voor gebruik. Leg de pad 30 seconde op je oog en veeg het zachtjes van je oog af. Herhaal dit tot het helemaal schoon is.

Je kunt er ook heel je gezicht mee schoonmaken.
Haal het wattenschijfje met micellair reinigingswater over je gehele gezicht. Begin aan de buitenkant rondom je gezicht, ga dan richting de wangen, het voorhoofd en eindig met de hals! Maak de juiste beweging: Van de hals, naar de bovenkant van het gezicht, en vervolgens van de neus richting de oren. Gebruik iets meer druk op de T-zone: voorhoofd, neus en kin. Spoel het hierna af met een cleanser voor extra reiniging. Hierna een lekker serum, plus dag en nachtcreme en je bent klaar voor de dag nacht.

De adviesprijs is €7,49 maar Kruidvat, Etos en zelfs de Wehkamp hebben hem vaak in de aanbieding.

TOT SLOT

Ik vond het leuk om deel te nemen aan deze fandag. Wat heb ik genoten van de massage, het optutten. Weer een leuke beauty toevoeging, leuke producten om uit te testen. Wat wil je nog meer.
Het was een beetje vreemd om mezelf terug te vinden in de Kruidvat. Desondanks is het leuk om te zien dat ze verschillende maten en leeftijden namen. Garnier is voor iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *