Hema – Treats Mascara, bodymist en serum

Hema – Treats Een tijdje geleden mocht ik een aantal producten uitproberen van Hema. Deze heb ik uitgebreid getest. Lees snel wat ik ervan vind.

HEMA

Tja, wie kent het niet. Jip en Janneke, de lekkere rookworst, saucijzenbroodjes en zoveel meer. Het is vooral zo lekker betaalbaar. Maar wist je dat zij ook een grote make-up en skincare lijn hebben? Alle producten zijn vegan en sommige vallen ook binnen het HEMA Clean Beauty assortiment. Wat betekent dat deze producten vrij zijn van microplastics, parabenen en minerale oliën. Goed nagedacht van de Hema.

Wat heb ik mogen ontvangen?

Clean 3D mascara
Bodymist Peer Vetiver 150ml
Hydraterend serum 100ml

Clean 3D mascara €8,-

Ik heb deze macara een stuk of 8 x gebruikt. De volume mascara zorgt voor gesepareerde, volle wimpers. Het borsteltje is heel fijn elk wimperhaartje krijgt een laagje mascara. Ik heb nogal lastige wimpers die aan elkaar klonteren en dat heb ik hiermee nier. Wist je dat de clean 3D mascara een volume mascara is met tenminste 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en dat deze rozenbloemwas bevat. Ikzelf ben super blij dat het een vegan product betreft, dat geeft me een goed gevoel. Ik vind de prijs zeker niet te duur voor de kwaliteit. Echter ik wrijf nogal graag door m’n ogen (don’t ask me why) en dan gaat de mascara brokkelen en dat jeukt dan weer extra dat is dan wel een beetje jammer. Maar doe je netjes niet door je ogen wrijven. Kan ik hem ten zeerste aanraden.

Bodymist Peer Vetiver €6,-

Oeeee deze mist met Peer en Vetiver. Ik was een beetje sceptich to be honest. Maar dat is helemaal nergens voor nodig. De geur is echt heel prettig. Was meteen een fan. Het is heerlijk om ook je kussens en dekbed ermee in te sprayen. Zo slaap je heerlijk in een fijn geurend bed.

Hydraterend serum €6,50

Het hydraterend serum met aloë vera en hyaluronzuur, is voor de droge en normale huid. Nadat je, je huid hebt gereinigd breng je het serum aan voor de dagcreme. Het serum zit in een flacon met een handig pompje. Wist je dat Tenminste 95% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is? De geur is ook heel fijn. Het is dan wel voor een droge huid bedoelt. Maar ik denk dat het serum dan iets te weinig is. Ik vond deze heerlijk in de zomer. Maar in de winter vind ik het serum helaas wat te weinig. Wel zou je dan een iets rijkere dagcreme kunnen gebruiken. Probeer het dan een beetje met elkaar te mengen. Voor de prijs zou ik hem zeker eens proberen. Je doet er heel lang mee.

Tot slot

Helaas is de Bodymist al niet meer online te krijgen. Wel de eau de toilette.

De producten zijn mij vriendelijk gegeven. Meningen zijn altijd mijn eigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *