IK Skin Perfection – SILKY ORGANIC RECOVER BOX

IK Skin Perfection – SILKY ORGANIC RECOVER BOX . Deze oktobermaand staat in het teken van borstkanker. Extra aandacht voor iedereen die te maken heeft met deze ziekte. Natuurlijke beauty helpt hierbij. IK Skin Perfection de Silky Organic Recovery Box box ontwikkeld die veilig is voor vrouwen en mannen die CHEMO, BESTRALING OF MEDICATIE ondergaan.

Wie is IK Skin Perfection?

Bij IK Skin Perfection geloven ze ook in de schoonheid van iedereen. Hun missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. De hui verbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. Ze brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, zonder huidonvriendelijke stoffen.

IK Skin Perfection

Wat zit er in de recover box?

SILK 3 in 1 cleanser pH 5.0

SILK is een ultra zachte, zeer milde reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en eye make-up remover in een. Het verwijdert talg en vuil voordat zij de kans krijgen de poriën te verstoppen. Deze milde en romige emulsie is rijk aan vitamines die de energietoevoer en nieuwe huidcellen stimuleren. Waarbij de voedende en beschermende groene cosmeceuticals zorgen voor een satijnzachte huid, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

DE-ITCHY + medical skin oil pH regulated

DE-ITCHY is een rijke olie, die speciaal geschikt is voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De DE-ITCHY + wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicalien, milieu- en weersinvloeden.

RECOVER + sensitive repairing cream pH 5.2

Een ultiem zachte en kalmerende huidhersteller die de extreem gevoelige en broze huid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting geeft. RECOVER+ biedt eerste hulp bij de gestreste, droge en geïrriteerde huid. Doordat groene cosmeceuticals er voor zorgen dat de pH van de huid herstelt en zo een optimale bescherming biedt. RECOVER + herstelt, kalmeert, voedt en beschermt de huid en zorgt voor een intens gevoel van comfort en een zijdezacht resultaat.

LIP+ 100 % vegan IipbaIm

Deze lipbalm verzacht je Iippen onmiddellijk en herstelt zelfs schrale Iippen. Het beschermt
tegen uitdroging en houdt je lippen soepel. Deze ultieme veganistische balm biedt direct comfort.

Wat vind ik ervan?

Zelf ben ik erg te spreken over de moeite die zij doen. Om toch mensen te helpen, waar hun huid heel wat te verduren heeft. Vaak zit er teveel parfum in, waardoor de huid heel sterk hierop reageert. Ik vind het super knap dat ze hier wat op gevonden hebben want het is zeker niet zomaar iets. Je huid een oppepper geven in deze tijden is zeker geen overbodige luxe. De set is betaalbaar en dat maakt het ook uitermate geschikt als cadeau! De producten zijn ook los in fullsize maten te krijgen.

Tot Slot

De box is verkrijgbaar het hele jaar door op IK Skin Perfection en kost €39,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *