Waterdrop – Adventskalender 2021

Waterdrop Adventskalender 2021, deze mooie kalender bestelde ik met korting bij Waterdrop. De Waterdrop kalender heeft 24 vakjes maar wat er nu inzit? Dat lees je hier.

Meer over Waterdrop

Waterdrop is een Weens bedrijf welke smaakjes voor in je water maakt. Tijdens de lente van 2016 bedacht Martin een groot idee dat zich uiteindelijk ontwikkelde tot iets dat zo klein is: de Microdrink – de beste fruit- en plantenextracten samengeperst in de vorm van een kleine blokje. En het enige wat je nodig hebt is vers water en klaar is je lekkere drankje.. 

Ik en Waterdrop

Sinds vorig jaar ken en gebruik ik Waterdrop. Ze hebben verschillende metalen en glazen flessen. Ze hebben verschillende limiteds hiervan en eenmaal aan Waterdrop begonnen blijf je de spullen kopen. Ik heb nu 12 flessen. 3 glazen, hiervan heb ik er niet meer zoveel omdat alles uit mijn handen valt en 9 stalen. Deze zijn ideaal voor koude en warme dranken. Het blijft wel acht uur warm of koud. Het is niet goedkoop. Maar goed dat ik een fles cola ook niet meer. Een pakje bevat 12 drops en ze kosten tussen de €6,99 en €8,90. Een waterdrop bevat slechts 4! KCAL ikzelf gebruik 1 drop in een fles van 600 ml. Ook hebben ze Microtea welke ook heerlijk zijn. Mijn favorieten nu zijn de LOVE, RELAX, SHIRO, BOOST, SKY EN FRUITFUSION.

Wil je ze een keer proberen er bestaan ook proefpakketten en je krijgt via deze link 5 euro korting bij een bestelling van €35,-

Wat vind ik van de Adventskalender?

Het is mijn eerste Waterdrop kalender en op zich ben ik er wel blij mee. Het design van dit jaar vind ik niet erg kerstig. Misschien zelfs wat steriel. De steel vind ik wel mooi maar dan met de zilveren dop. Gelukkig dat ze deze ook erbij gedaan hebben. Het meest blij ben ik met de bottle droger hij is compact maar toch stevig. Vaak krijg ik op de normale manier de bottles niet goed droog. Dit is echt ideaal. Het vierkantje is een waterdrop houder ideaal voor mee op reis en er kunnen vier drops in.

De kalender zelf vind ik echt heel mooi qua design. Je kon kiezen in de steel of tumbler variant. Ik vind de tumblers zelf niet zo fijn dus daarom voor de steel gekozen. Hij is verder wel wat aan de prijs maar met de drops (50,-)en de fles €36,90 maar je haalt het bedrag er wel echt uit,

Spoiler* Wat zit erin?

Shiro 12 blokjes
Vibe 12 blokjes
Sky 12 blokjes
Flair 12 blokjes
8x Discovery kits (Elk verpakking bevat 3 blokjes van deze smaken: WHITE BLOSSOM, MELLOW MINT, FRUIT FUSION, NERO, ZEN, ORIENTAL SPICE, LOVE, RELAX)
Glazen Rietjes (Set)
Geurkaars
Bottle brush
2x Glazen
Keukenhanddoek
Carry Kit tin
Opnaai patches
Geurzeep
Droogrek voor drinkflessen
Limited Edition Steel Bottle
Bottle Cap
Levensplanner

Tot slot

De kosten voor de kalender waren €99,90 na korting. De verkoopprijs was €129,90. Helaas is deze nu Uitverkocht.

Kijk ook eens bij mijn andere adventskalenders. at zou jouw favoriete product zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *