BabyLiss – 9000 cordless collection

Raak jij ook zo geïnspireerd door de talloze hairstyles die je momenteel ziet? Prachtige haren, met fijne haircare en dan de fijne, praktische toevoeging met de 9000 Cordless Collection van BaByliss, Nu kun jij gemakkelijk iedere haarstijl creëren op elke gewenste plek! De collectie bestaat uit een Cordless Straightener, Waving Wand en Curling Tong. Nooit meer een bad hair day… Lees snel verder voor meer info.

DRAADLOZE STIJLTANG (€199,90)

Met deze ultra-krachtige draadloze stijltang ben je verzekerd van mooi glanzende steile lokken. Je kunt de tang na drie uur snel laden een half uur lang non-stop gebruiken. Ideaal voor een snelle touch-up of een hele nieuwe look. Aangedreven door lithiumionbatterij, met nauwkeurige elektronische controle levert deze revolutionaire draadloze stijltang onmiddellijke opwarming en directe warmterecuperatie voor uitzonderlijk zacht haar, waar en wanneer je wilt. Een must-have voor jezelf en je haar.

DRAADLOZE KRULTANG – 28MM (€179,90)

De BaByliss 9000 Cordless Waving Wand is een draadloze krultang met een diameter van 28 mm. Ideaal voor het creëren van mooie losse golven. Wikkel je haar gemakkelijk en snel om deze Cordless Waving Wand en je hebt binnen no time een mooie wavy coupe. De tang warmt snel op en de keramische coating zorgt er voor dat je haar niet beschadigd.

BaByliss 9000 Cordless Waving Wand 9001U - Draadloze Krultang 28mm

DRAADLOZE KRULTANG MET KLEM – 25MM (€179,90)

Creëer jij liever een mooie krullenbos met een draadloze krultang mét klem, dan hoort deze Cordless Curling Tong thuis in je tas! Deze krultang beschikt over het revolutionaire verwarmingselement: Micro-Heating Matrix. Dit element is precies aangepast aan de vorm van de tang voor een gelijkmatige warmteverdeling en constante opwarming van iedere lok, zelfs bij lagere temperaturen. Geen stopcontact in de buurt? No worries dankzij 40 minuten snoerloos gebruik ben jij flexibel om toch je gewenste coupe te creëren

BaByliss 9000 Cordless Curling Tong 9002U - Draadloze Krultang 25mm

Mijn favoriet

Mijn favoriet is de draadloze krultang met klem. Ik verbrand met mijn huidige zonder klem vaak zat mijn handen en dat is super irritant. Ook lijkt me deze tang zoveel fijner om mee op reis te nemen. Dit scheelt zoveel in bagage op korte reisjes. 40 minuten is dan ook lang zat. Ook oogt deze heel mooi en zou ik deze met liefde willen uitproberen met mijn lastige haren.

Tot slot

Deze mooie tangen zijn verkrijgbaar bij onder andere BaByliss en Bol.com
Dit bericht bevat een persbericht, foto’s beeldbank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.