POKON – Kerstboom, voor het hele jaar plezier

Kamerden | Araucaria per stuk - Kamerplant in kwekerspot ⌀15 cm - ↕50 cm

Pokon Kerstboom, Een kerstboom die je het hele jaar door in huis houdt, zonder dat mensen je raar aankijken? Het kan! Maak kennis met de allereerste Pokon Kerstboom een leuke toevoeging voor je interieur.

Pokon Kerstboom

Het is weer bijna the most wonderful time of the year. Kerst is natuurlijk niet compleet zonder een mooie kerstboom. Iedereen weet hoe het is om ieder jaar een nieuwe boom op het dak van de auto te heisen en hoe verkeerd het voelt om de groene vriend begin januari op de hoek van de straat achter te laten. Dat is nu verleden tijd! De Pokon Kerstboom is een duurzaam geteelde kerstboom waar je ook lang na de feestdagen plezier van hebt. Dit hippe boompje is namelijk kerstboom en kamerplant in één en is dus ook in de lente, zomer en herfst het stralende middelpunt van je woonkamer!

Easy does it.

Haal die kerstballen maar weer van zolder, want de kerstboom mag weer opgetuigd worden. Vanaf nu kan je ook kiezen voor een duurzaam alternatief waar je het hele jaar plezier van hebt. De Pokon Kerstboom is namelijk een Araucaria, een leuk boompje met takken die iets weg hebben van een traditionele dennenboom en het hele jaar door prachtig staat in ieder interieur. Wanneer de feestdagen aanbreken, maak je er in een handomdraai een feestelijke kerstboom van met de bijgeleverde lichtslinger en LED lampjes.

Kamerden | Araucaria per stuk - Kamerplant in kwekerspot ⌀15 cm - ↕50 cm

Urban Jungle

De Pokon kamerden is 100cm hoog en wordt geleverd in moderne en stijlvolle bloempotten. Om jouw boompje het hele jaar happy te houden, levert Pokon plantenvoeding mee waarmee jouw powerplant maandenlang voorzien is van voeding. Ook krijg je een handige watermeter. Geen groene vingers? Met de Pokon app ontvang je makkelijke notificaties op jouw smartphone wanneer jouw plant wat TLC nodig heeft en krijg je handige verzorgingstips. Zo heb je jarenlang plezier van jouw kerstboom annex kamerplant.

Droom je van een echte urban jungle in huis? Voor iedereen die nog wat meer groene vrienden in huis kan gebruiken, heeft Pokon naast de Kerstboom ook andere leuke opties. De Powerplant-collectie bestaat uit sterkte planten die rechtstreeks worden verzonden vanaf de kweker. Denk aan de hippe gatenplant (Monstera), de tropische Bananenplant en de populaire Strelitzia (Paradijsvogelplant). Alle planten worden geleverd met handige verzorgingstools en sturen je een notificatie wanneer ze een slok water kunnen gebruiken.

Tot slot

De Pokon Kerstboom/Kamerden kost €47,- excl pot en wordt gratis thuisbezorgd via:
Bol.com, VT Wonen of Fonq
Meer informatie vindt je terug op de website van POKON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *