Babor – Adventskalender 2021

Deze prachtige Babor adventskalender mocht ik ontvangen en wat een prachtige kalender. Gevuld met de beste ampullen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Babor

BABOR is een internationaal toonaangevend merk van de professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat de familie van de derde generatie als eigenaar. Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen, vertrouwt BABOR op meer dan 60 jaar huidverzorgingsexpertise De gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats in het hoofdkwartier in Aken Duitsland. Daarom is elk product van het idee tot en met het kant-en-klare potje een kwaliteitsbelofte die staat voor wetenschap, precisie en werking.

Welke ampullen zitten er nu precies in?

In deze kalender zitten 24 ampullen welke allemaal perfect op elkaar afgestemd zijn. Om de feestdagen met een goede boost voor je huid te beginnen. De volgende ampullen vindt je hierin terug:

– Hydra Plus: zorgt voor intense hydratatie
– Algae Vitalizer: hydrateert en geeft je huid een vitaler, rozig en fris gevoel
– Stress Control: voorkomt stressgerelateerde huidveroudering
– Perfect Glow: laat vale huid stralen en zorgt voor een perfecte glow
– Active Night: actieve verkwikking van de huid ’s nachts
– Collagen Booster: werkt bij een afnemende elasticiteit en de eerste rimpels
– Lift Express: direct minder rimpels dankzij het microalgenextract
– Ros├ęgold Precious Collection : bevordert de vitaliteit en celvernieuwing
– Gold Precious Collection : vult, hydrateert en beschermt de huid tegen oxidatieve stress
– Platinum Precious Collection : zorgt voor een direct lifting-effect en werkt zevenvoudig tegen huidveroudering

Adventskalender 2021

Wat vind ik ervan?

Heel eerlijk ik liet me een beetje meesleuren door deze gigantisch mooie verpakking. Want wie wilt nu niet zoiets moois hebben. De ampullen zijn stuk voor stuk top en heb ze dan allemaal al eens mogen proberen. Zo’n shot voor de feestdagen is dan ook meer dan fantastisch. Want het stralend middelpunt zijn wilt toch iedereen.
Wat ik heel fijn vind is dat mijn huid erna niet plakt en dat het snel wordt opgenomen. Hierdoor krijgt m’n gezicht een hele mooie glow. Mijn favoriete ampul is de lift express ik heb echt het gevoel dat het heel goed werkt. Dat het een laagje legt over mijn rimpels. Zonder botox ;).

Het beste cadeautje voor de huidOver de kalender zelf WOW WOW. Bij elk vakje dat je opent zie je een nieuwe spreuk maar die ga ik niet verklappen. Na 24 dagen heb je een uitgeruste huid en wie wilt dat nu niet. Trouwens ondanks dat dit een adventskalender is wilt dit natuurlijk niet zeggen dat het geen perfect cadeautje voor onder de boom is. Iedereen kan wel een goede boost voor zijn/haar huid gebruiken, toch?

Tot slot

Deze mooi kalender is oa te koop bij Babor en de Bijenkorf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *