Lookfantastic – Beautybox abonnement

Lookfantastic – Beautybox abonnement heb ik dit jaar al tweemaal ontvangen. Zoals je eerder kon lezen hebben ze hiernaast ook vaak limited edition boxen. Maar nu vertel ik je meer over het Lookfantastic – Beautybox abonnement

LOOKFANTASTIC

LOOKFANTASTIC is een Brits merk welke wereld vele merken verkoopt waaronder beauty and make-up. Zij hebben ook een heel leuk maandelijks beautybox abonnement. Je vindt er vele populaire merken zoals: The ordinairy, Natasha Denona, Foreo , The Inkeylist, Benefit , Olaplex etc etc. LOOKFANTASTIC is onderdeel van The Hut Group. Je betaald bij hun geen douanekosten/ invoerrechten. Dus je kunt er naar hartenlust shoppen (wat ik al bijna 4 jaar doe). Want vaak hebben ze hele leuke kortingen op leuke producten.

Merken | lookfantastic Nederland

Over de maandbox

Elke maand krijg ik de beautybox toegestuurd en dit is uiteraard een feestje. Je leert nieuwe merken kennen die je wellicht zelf niet zo snel zou aanschaffen door de kosten. De box heeft altijd een waarde van minimaal 60 euro en het bevat meestal tussen de 5-8 producten. Full size dan wel travel varianten. Het is altijd meer dan genoeg om het een aantal weken uit te proberen. Ook is het een mix tussen make-up en skin/bodycare, met hier en daar een tool.
Je kunt kiezen uit een abonnement welke maandelijks opzegbaar is of een 3/6/12 maanden abonnement welke steeds goedkoper wordt met de tijd.

Beautybox januari

Wat vind ik van de boxen

Nu ontvang ik al ongeveer 4 jaar de Lookfantastic boxen en het is altijd een feestje. Hierdoor heb ik merken mogen ontdekken zoals the ordinary, the Inkeyllist, thisworks, Foreo, Polaar, Glov, Elemis, Avant en zoveel meer. Het principe is eigenlijk heel goed. Je leert de kleine variant kennen en koopt zelf indien je hem top vindt de full. Of je kijkt in de Lookfantastic Info/Ruilgroep. Zo kun je ruilen wat niet voor jouw huid geschikt is.

Kosten en Kortingen

De box abonnementen lopen van €15,50 naar €20,-. Dit heeft alles te maken met de lengte van het abonnement.
Vaak geeft lookfantastic een korting op je eerste box. Je kunt de box hier bestellen en gebruik LFBB10 en je krijgt de eerste box voor 10 euro.

Beautybox februari

Tot slot

Deze boxen zijn een leuke kennismaking met nieuwe merken. Maar kijk zeer zeker eens naar hun limited editionboxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *