M•A•C – Stack Mascara

M•A•C -Stack Mascara de nieuwste mascara van Mac. Een nieuwe mascara is altijd uitproberen, zeker met lastige wimpers. Mac zegt de oplossing te hebben! Lees je snel verder?

Stapelt je mascara op?

Levert het gewichtloos megavolume? Serieus rekken, scheiden, liften en krullen? Geef je wimpers een dramatische dimensie en definitie? Kan het elke look creëren die je zou willen uit een garderobe van mascara’s, allemaal verpakt in één oneindig opbouwbare formule die niet klontert, schilfert, vegen of hard wordt? Dacht het dus niet…

Introductie van M•A•C Stack Mascara, onze grootste doorbraak in mascaratechnologie, gecreëerd om de concurrentie te verslaan en te overtreffen om de #1 mascaraformulering op de markt te worden. Meer dan twee jaar in de maak, de criteria waren eenvoudig: aan elke mascara-behoefte in één product voldoen. Met maatwerk als kern, is M•A•CStack Mascara mascara op jouw manier, elke dag opnieuw. Technisch onderlegd is een understatement: Superstack Mega Brush en Superstack Micro Brush hebben bloembladvormige, verspringende en veelzijdige borstelharen die werken om elke hoek te raken.

Mega borstel – voor direct volume, geweldig voor langere volle wimpers en geweldig formaat voor bovenste wimpers.
Microborstel – voor extreme precisie en controle op kortere, dunnere wimpers en ideaal voor lagere wimpers.

Dominic Skinner, Global Senior Artist voor M·A·C Cosmetics

M·A·C brengt mascara in 2022. Net zoals foundation in de loop der jaren is getransformeerd van een laagje kleur op je gezicht tot een veelzijdig, intelligent product. Ondergaat mascara dezelfde verandering. De mascara van nu moet bijna digitaal aanvoelen. Niet langer alleen een laagje op de wimpers, maar een multidimensionaal, pixelperfect frame voor de ogen. M•A•C Stack Mascara gaat door alsof het een ingebouwd programma heeft om te maximaliseren en scheiden als nooit tevoren, het is de mascara van de toekomst.’

Getest

95% zag zwaartekracht tartend volume, lift en lengte
95% zei dat mascara zich eindeloos opbouwt
Consumententesten bij 111 vrouwen na een week gebruik te hebben gemaakt van het product

Tot Slot

Oeeee allebei de mascara’s zien er interessant uit. Die micro lijkt me uitermate geschikt voor mijn dunne wimpers. Niet klonterende wimpers zou geweldig zijn. Maar wellicht dat de andere ook wel zou kunnen.. moeilijk!
Naar welke gaat jullie voorkeur uit?

De M•A•C Stack (micro) Mascara kost € 33,00 en de M•A•C Stack Mascara/Mini M•A•C travel variant kost € 18,00
Verkrijgbaar vanaf 03/03/2022 bij MACCOSMETICS.NL EN 07/03/2022 in ALLE M•A•C stores en DOUGLAS.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *