SABON – Delicate Jasmine doucheplezier

SABON – Delicate Jasmine doucheplezier mocht ik ontvangen om deze bodycare aan een uitgebreide test te onderwerpen. Ik gebruik SABON zelf al jaren en dan eigenlijk alleen de PLV lijn. Het ziet er al zo mooi uit maar wat vind ik er nu eigenlijk van? Lees snel meer erover

Sabon

SABON werd in 1997 geopend op Shenkin Street, in het hart van Tel Aviv, door de twee oprichters van de keten – Sigal Kotler-Levi en Avi Piatok. Het SABON-verhaal begon met het handmatig maken van stevige zeep, op basis van een 70 jaar oude Australische formule, die vers en per pond werden verkocht. SABON is gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijk ervaring, SABON gebruikt alleen ingrediënten van hoge kwaliteit. Vanaf de start was SABON zich buitengewoon bewust van de natuur en heeft daarom natuurlijke ingrediënten gebruikt met als doel bij te dragen aan het behoud van onze leefomgeving.

Wat mocht ik ontvangen

Deze mooie set mocht ik ontvangen in de geurlijn van Delicate Jasmine. De geur is heerlijk zacht en ideaal voor de lente en zomer. Het fleurt je dag meteen op. De producten zijn:

Repair Body Cream glazen pot 200 ml | €29,-
Body Scrub glazen pot 320 gram | €26,-
Shower oil petfles 300 ml | €17,-

Repair Body Cream

Het is zon fijne substantie welke mijn huid heel erg goed voedt. Zoals je wellicht wel eens hebt gelezen heb ik een normale to droge huid. Mijn huid is de hele dag verzorgd en dat vind ik wel heel fijn. Wel gebruik ik het in combinatie met de andere producten van Sabon. Ik mocht de glazenpot ontvangen deze ziet er geweldig uit op je badkamer. De Repair is echt een stuk voller. Dus heb je een wat vettere huid neem dan ajb de lotion. Deze is ook verkrijgbaar in een petfles variant. Zodat deze niet meteen stuk valt op je keukenvloer. Het leuke vind ik dat SABON alles in verschillende maten heeft. Zodat het ideaal mee te nemen is. Het is ook een prachtig cadeau!

Shower oil

Met mijn droge huid vooral in de wintertijd is een oil voor mij een musthave. Het zorgt ervoor dat mijn huid niet uitdroogt. Ook schuimt deze heerlijk in combinatie met een loofah spons. Sowieso echt een musthave vind ik. Wat ik wel fijn vind is dat dit een plastic fles is. Nu ben ik niet de grootste fan van plastic. Maar mijn lompigheid kent geen grenzen dus dan is het wel handig om dit in de douche te hebben. De andere glazen fles gebruik ik buiten de douche en pomp ik eerst een hoeveelheid op een loofah. Deze olie is wel heel zacht voor de huid en ook deze heeft een frisse zachte geur welke niet overheersend is.

Body Scrub

Ooit begon ik met de bodyscrub de korrel is niet te klein en niet te groot hij scrubt heerlijk weg. het fijne eraan is dat het een olie achterlaat wat ervoor zorgt dat je huid meteen zacht en glad aanvoelt. Dit vind ik zelf heel prettig omdat dit ervoor zorgt dat mijn huid al goed gevoed is. Body cream eroverheen en klaar. Alle geuren vind ik altijd lang ruiken en dat is zo fijn. Met een bijpassende parfum waar ook jasmijn in zit. Heb je de hele dag plezier ervan.

Tot slot

Eigenlijk zijn alle producten perfect om als cadeau te geven. Het design van de verpakking van de producten en de cadeauverpakkingen zijn geweldig. Echt leuk trouwens dat je tegenwoordig ook limited edities hebt. Ik vind dit ideaal voor mijn verzamelwoede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *