Hema – Time to shine

HEMA – Time to shine heeft de collectie met lipproducten uitgebreid. met onder andere de Super Shine lipgloss en High Shine lipgloss. Deze fijne glosses verzorgen de lippen en laten ze stralen. Ook nieuw zijn de voedende lip-oliën en glosses met plumping effect. Kortom altijd leuk om nieuwe make-up te delen. Lees snel meer erover

Super Shine Lipgloss | €4,75

Deze lipgloss bevat jojoba olie, gojibessenolie en vitamine E en geeft je lippen een superglanzende maar niet plakkerige finish. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en een transparante gloss. 

High Shine Lipgloss | €3,25

Een hoogglanzende lipgloss met vitamine E, saffloerzaadolie en Aloë Vera-extract. De gloss geeft een mooie glanzende finish en voelt niet plakkerig aan. 
Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en ook deze lijn heeft een transparante variant. 

Lip Plumping Gloss | €4,75

Deze plumping lipgloss geeft direct vollere en glanzende lippen met een vleugje frisheid en een zachte kleur. Het geeft de lippen meer volume en helpt deze te verzorgen zonder plakkerig aan te voelen. De lipgloss is verrijkt met hyaluronzuur, menthol, cayennepeperextract en saffloerzaadolie. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Caring Lip Oil Transparent | € 4,-

De lipolie hydrateert en verzorgt je lippen en geeft een licht glanzende finish. De olie bestaat voor tenminste 97% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder jojoba olie, avocado olie en gojibessenextract. Verkrijgbaar in 3 variaties.

Tot slot

De lipproducten zijn verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA en op hema.nl vanaf € 3,25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *