Foreo – Issa 3

Foreo – Issa 3 de nieuwe poets sensatie. Vanaf vandaag verkrijgbaar. Ik mocht deze elektrische tandenborstel al een maandje uittesten. Ik neem jullie graag mee naar wat ik ervan vind.

Foreo

FOREO is een creatief en innovatief Zweeds beauty tech merk. Dat is opgericht om iedere beauty lover ter wereld producten te bieden die écht werken. Het werd in 2013 opgericht. Zij begonnen met de LUNA een siliconen gezichtsreinigingsborstel. Hierna kwam de Issa en daarna volgde de UFO (mijn favoriet), de IRIS en de Bear.
De producten worden in 75 landen verkocht en er zijn inmiddels al 36 miljoen devices verkocht.

Wat houdt de ISSA 3 in?

4-IN-1 Complete Oral care voor tanden, tandvlees, wangen en tong. Het is klinisch bewezen dat ISSA™ 3, ontworpen met een innovatieve hybride opzetborstel, tandplak vermindert en de algehele mondgezondheid met 140% verbetert.

16 Snelheden van sonische puls- technologie. Met maar liefst 16 intensiteitsniveaus biedt ISSA™ 3 je de meest persoonlijke poets ervaring op de markt.

Natuurlijke handbewegingen maar een elektrische borstel resultaat. In tegenstelling tot andere elektrische tandenborstels op de markt hoef je voor ISSA™ 3 jouw poets stijl niet te veranderen. Het maakt het alleen maar beter, gezonder en effectiever. Zodat je alle voordelen van een elektrische tandenborstel ervaart zonder extra inspanning.

De Issa 3 is verkrijgbaar in 4 kleuren: Roze, Fuchsia, Mint en Zwart.

Het heeft een slim Zweeds design, dat 10.000x hygiënischer is dan borstels met nylon haren. Het is 100% waterdicht en vrij van BPA en ftalaten. Oplaadbaar via USB (gaat tot 365 dagen mee per oplaadbeurt). Plus een borstel die maar eens in de 6 maanden vervangen hoeft. Super handig toch!

Hoe gebruik je de ISSA 3?

Voor gebruik:
1. Download de FOREO For You app en registreer of log in.
2. Registreer jouw nieuwe FOREO device (altijd doen ook voor de garantie!)

Nu hij klaar is voor gebruik. Zet je de foreo aan. Hij staat nu op het gemiddelde. Zeker als je nog geen elektrische tandenborstel gewend bent is dit hard zat. Je kunt altijd de intensiteit met de weken aanpassen. Begin nooit te hard dat is niet zo gezond voor je tandvlees.

Elke dertig seconde flitst de tandenborstel zodat je van kant kunt wisselen. Na 2 minuten stopt deze automatisch.
Hierna kun je met de achterkant van je borstel nog je wang en tong poetsen. Vooral mn tong poetsen vind ik heel erg fijn.
Vergeet je tandenborstel niet te reinigen en eens in de zoveel tijd gebruik ik hun siliconenspray hiervoor.

Wat vind ik van de ISSA 3?

Foreo is een van mijn favoriete devices voor skincare. Ik denk dat al heel wat vriendinnen door mij zijn overgehaald om deze producten uit te proberen. Toen ik dus te horen kreeg dat ik een gloednieuw product mocht uitproberen was ik over the moon. Ten eerste moest ik een kleur kiezen en alle foreo kleuren zijn super mooi. Maar ik bleef toch bij mijn mooie roze kleur. Bij het krijgen van de tandenborstel heb ik hem meteen toegevoegd in de app. Dr zijn helaas geen speciale treatments verder. Zoals bij de andere devices maar dat mag zeker de pret niet drukken

Het gebruik van de ISSA is heel simpel. Je klikt de borstel erop. Je zet hem aan en gaan met de banaan. Ik had nog nooit met een siliconenborstel gepoetst dus ik dacht oei als ik dat maar fijn ga vinden. Maar ik had me voor niets zorgen gemaakt. Wat meteen opvalt is dat het heel goed schoonmaakt. Mijn tandvlees bloedt niet door te hard poetsen, iets wat ik altijd heel goed kon. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ik gewoon poetsbewegingen kan maken zonder zorgen. Ook omdat ik dat met mijn vorige tandenborstel niet kon doen. Hierdoor de borstels ook sneller aan vervanging toe waren.

Nog een heel groot pluspunt is, dat je maar 1x hoeft op te laden en dan bijna voor altijd kunt poetsen. Ideaal voor als je op vakantie gaat. Dat je niet echt bang hoeft te zijn dat ie leeg raakt.
Ook het feit dat ie waterdicht is en ik dacht dat dat normaal was! Helaas met een dure les geleerd dat dat niet zo is! Hij is licht en ligt ook fijn in de hand

Al met al kan ik deze keer geen negatief punt verzinnen. Das ook voor het eerst. Enige voor sommige zal de prijs zijn. Maar ik vind dat ie het meer dan waard is. Tanden heb je maar 1 set van. Dus ben er zuinig op.

Tot slot

De Foreo ISSA 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij o.a. Foreo, de Bijenkorf en Lookfantastic. De ISSA 3 heeft een adviesprijs van €169,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *