LABEL DELUXE – Versace en Just Cavalli jewellery

LABEL DELUXE – Versace en Just Cavalli jewelry. Ik als mega ekster werd van nieuwe sieraden natuurlijk heel blij. Van deze leuke webshop kreeg ik twee prachtige sieraden thuisgestuurd en vertel je er graag meer over.

Label Deluxe

Label Deluxe is ontstaan uit de passie voor horloges en sieraden. Een horloge is van zichzelf een mooi sieraad, maar de persoonlijke betekenis maakt het des te waardevoller. Daarom is Mentari altijd op zoek naar de mooiste producten van kwalitatieve waarde,  zodat het sieraad even lang meegaat als de emotionele waarde ervan.

Dat is waarom de collectie is opgebouwd met merken als Versace, Maserati, Jacques du Manoir en Just Cavalli. Bewezen vakmanschap én met een tijdloos design. Wat het Amsterdam-based merk Label Deluxe speciaal maakt is de persoonlijke en vakkundige touch van Mentari. Zeker het persoonlijke contact met Mentari beschouw ik als heel warm en lief. Ze wilt echt iets moois voor je vinden. Dit zorgt ervoor dat je krijgt waar je naar op zoek bent.

Perfect natuurlijk ook zo voor de feestdagen. Ze heeft vast het passende cadeau voor je. Welke schitterend wordt ingepakt.

Versace horloge

Versace, vroeger was ik zo smal en had daarnaast hele lange benen. Alle broeken waren met hoogwater. Alleen Versace had voor lange benen broeken. Belachelijk om als 16 jarige broeken te kopen van 300 gulden ;). Anyway terug naar dit prachtig horloge Ik ben dol op deze kleur. Het bandje is van gevlochten leer en de kast is van rose goud. Kleuren zoals bordeaux rood en bosgroen zijn echt zo mooi voor de winter. Ik word daar altijd zo blij van. Ook de twee leeuwen op de kast vind ik erg mooi. De prijs is nu €149,- en dat vind ik een erg betaalbare prijs voor de kwaliteit van het horloge.

Just Cavalli armband

Just Cavalli ook hieraan heb ik goede herinneringen aan vroeger. De collectie is hip en trendy. De armband is rose goud. Wel ben ik hier eerlijk in. Ben er voorzichtig mee. Ga er niet mee douchen en zwemmen want dan verliest die iets van zijn kleur. Echter vind ik hem zo des te mooier… Dus eigenlijk no complains. Ik vind de slang in het midden echt super mooi. De prijs van de rose kleurige is €55,- maar er is een aanbieding op de gouden en deze kost slechts €39,- Perfect gift in een super mooi doosje.

Nu ook een winkel!!

Sinds 1 oktober heeft de eigenaresse van Label Deluxe ook een winkel overgenomen, te weten: Las van Bennekom sieraden. Deze ligt op de Nassualaan 38 te Bussum. Neem zeker een kijkje in deze mooie winkel. Hier kun je je hart ophalen en meteen shoppen voor the perfect gift. In de winkel zijn de volgende merken te verkrijgen:

  • Gasbijoux
  • Jacques Du Manoir
  • Karma Jewelry
  • Bauer Basics
  • Josh
  • Aze
  • Rebel & Rose
  • Lacoste Junior

Tot slot

Lieve Mentari ik kan niet wachten om je shop in real te bekijken. Heel erg bedankt voor de mooie goodies.
LABEL DELUXE – Versace en Just Cavalli jewelry zijn gekregen. Meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *