Organic Shop- NIEUWE FACE CARE

Organic Shop- NIEUWE FACE CARE van dit geweldige betaalbare merk. Al fan van hun fijne scrubs. Dus nu een verdere uitbreiding van hun range. Dit kon ik natuurlijk niet nalaten om met jullie te delen. Lees hier meer over.

Face Care

Krachtige vitamines en antioxidanten, hydraterende plantenextracten en tropische geuren: met de nieuwe Face Care van Organic Shop trakteer je jezelf op een zuivere, schone huid, een frisse blik én een mooie glow. Of je nu een droge of juist onzuivere huid hebt: Organic Shop komt met effectieve, pure en natuurlijke formules die jouw huid een boost geven. De pure, clean én betaalbare lijn bestaat uit milde reinigers en scrubs voor iedere huidbehoefte en eye patches voor een frisse, uitgeruste blik. En zoals je van Organic Shop mag verwachten, is de Face Care vrij van microplastics en minerale oliën. Zo start je het nieuwe jaar stralend!

BLUE MATCHA & HYALURONIC ACID HYDRATING EYE GEL PATCH

Last van fijne lijntjes en kraaienpootjes? Deze verfrissende gel-patches met hyaluronzuur en blauwe matcha-extract gaan vochtverlies tegen en houden de huid zo elastisch en plump. Gebruik ’s ochtends om met een frisse blik voor de dag te komen.

BERRY ICED TEA & ANTIOXIDANT GLOW SKIN EYE GEL PATCH

Soms lukt het gewoon niet om acht uur per nacht te slapen. Met deze verkoelende gel-patches vol antioxidanten en mint geef je de huid rondom de ogen een mooie glans en worden donkere kringen minder. De antioxidanten beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren.

PU-ERH TEA & CAFFEINE TONIC EYE GEL PATCH

Vergeet die kop koffie in de ochtend: aan de Tonic Eye Gel Patches zijn cafeïne en pu-erh thee toegevoegd, om puffy eyes te verminderen en je weer fris uit je ogen te laten kijken. Cafeïne vermindert zwellingen en maakt de huid rondom de huid steviger.

CLEANSING FACE SCRUB CHERRY & GINGER

Wat krijg je als je zoete kersen en pittige gember combineert? Deze hydraterende, verzachtende Cleansing Face Scrub! Gebruik één tot twee keer per week voor een stralende, gladde huid. Adviesprijs 75 ml: € 4,99

GENTLE FACE EXFOLIANT COFFEE & LIMONNIK

Laat je teint opleven met een mix van biologische koffie-extract en limonnik. Deze krachtige combinatie van biologische extracten verstevigt, verfrist en vernieuwt de huid. Gebruik één tot twee keer per week voor een energieke, gladde huid. Adviesprijs 75 ml: € 4,99

OVER ORGANIC SHOP

Organic Shop draagt maximaal zorg voor de schoon- en gezondheid van huid en haar zonder de natuur te beschadigen. Met liefde en zorg worden de beste en meest duurzame producten geproduceerd. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, zoals groente en fruit, plantaardige oliën, algen en modder. Deze worden geteeld in ecologisch schone gebieden zonder gebruik te maken van chemische meststoffen en GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen). Al het waardevolle dat de natuur ons biedt, wordt verzameld om te verwerken in de producten die voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. De producten van Organic Shop zijn voorzien van toonaangevende certificaten zoals COSMOS Natural en VEGAN. De producten zijn dierproefvrij en bevatten geen synthetische geuren en kleuren, parabenen en andere schadelijke substanties. Tot slot zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic en recyclebaar.

Tot Slot

De Eye Gel Patches, Cleansing Face Scrub Cherry & Ginger en Gentle Face Exfoliant Coffee & Limmonnik zijn vanaf 15 januari exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *