Rabanne – FAME Intense

Rabanne – FAME Intense een nieuwe toevoeging van hun mooie lijnen. Ideaal om te geven als Valentijnscadeau.
Lees hier alles over de nieuwe geur en haar geurnoten.

Fame Intense

Ze is gedurfd.,chic.en steelt de show:FAME is een iconische geur die pure glamoureuze vrouwelijkheid uitstraalt. Ze dan ook in alle schijnwerpers staat dankzij haar oogverblindend gouden aura. Dit jaar keert FAME terug–gedurfder, luxueuzer en stralender dan ooit tevoren. Ontdek de nieuwe FAME Intense, een Eau de Parfum Intense met een krachtig signatuur. Dat haar meest gedurfde vrouwelijke allure in de kijker zet zodat ze nog meer straalt waar ze ook gaat. Gehuld in een schitterende gouden jurk symboliseert ze het onweerstaanbare karakter van Parijs. En wanneer de avond valt inde lichtstad? Dan treedt zij op de voorgrond!

GEDURFD ALS GOUD,

EEN SCHITTERENDE GOUDEN FLACON DIE NOG LUXUEUZER IS DAN OOIT TEVOREN 
De iconische zilveren jurk van de originele FAME flacon. Met het legendarische motief in metaal van het modehuis Rabanne, is nu voorzien van een stralende en honingzoete gouden gloed. De flacon, een waardevol juweel dat op briljante wijze haar innerlijke schitterende schoonheid weerspiegelt. Is voorzien van een navulbaar design om te bewaren en te koesteren.  Sensuele noten van amber weerspiegelen net als goud een vurig verlangen. Deze geur is dan ook gecreëerd voor elke onbevreesde vrouw die schittert als een ster in de nacht. 

EEN INTENS VERSLAVENDE VERSIE, 

MET EEN SIGNATUUR VAN PURE GEDURFDE VROUWELIJKHEID 
Gedurfder, ondeugender en speelser dan ooit presenteert de nieuwe lancering, FAME Intense, een verslavende versie van de originele geur. De wereldwijd bekende parfumeurs Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas en Fabrice Pellegrin hebben aan de hand van de meest waardevolle ingrediënten FAME Intense gecreëerd als ode aan alle schitterende facetten van vrouwelijkheid. 

Bedwelmende honing zorgt voor een zwoele sensatie in combinatie met een verslavende geurbeleving dankzij een houtachtig bloemig en kruidig akkoord terwijl zonnige jasmijn dan weer een sprankelend frisse toets met zich meebrengt. Een uniek trio van wierook in contrast met romig sandelhout onthult een sensueel, intens en bovenal onweerstaanbaar elegant sillage. 

Daarnaast zorgt kokoswater voor een zonovergoten facet terwijl de essence van frisse bergamot uit Italië versmelt met krachtige roze peper SFE. Het extract van ylang-ylang zorgt voor een zwoel en warm effect. Tegelijkertijd biedt minerale muskus een moderne variant van zowel onweerstaanbare verleiding als een schitterend bedwelmend aura om zo het verslavend en stralend bloemige karakter van de geur te versterken. Tot slot presenteert cederhout een karaktervol accent van houtachtige, warme en aromatische sensualiteit. 

Dora Baghriche

“Bij deze intense versie van Fame manifesteren vooral levendige, romige en zwoele facetten. Ik hulde de wierook in een steeds meer verslavende kokosmist. Koos daarna jasmijn uit Grasse om zo de compositie te voorzien van een schitterend zonnig facet. Om de intensiteit te verhogen, werd deze nieuwe intense versie voorzien van een houtachtig sillage. Dankzij de combinatie van Dreamwood™ en sandelhout ontstond een romig, verleidelijk en sexy duo. Dat het typisch houtachtige sillage van de Rabanne-geuren perfect weergeeft.” – . 

ELLE FANNING

ELLE FANNING BELICHAAMT HET NIEUWE HOOFDSTUK VAN FAME 
Ze is speels, ze is onweerstaanbaar, ze is glamoureus: ze is een vrouw die moeiteloos een en al glamour en stijl uitstraalt – en altijd in de schijnwerpers staat. Ze is de enige echte Elle Fanning en straalt als nooit tevoren. 

In dit nieuwe hoofdstuk van FAME schittert actrice Elle Fanning, Fame Fragrance ambassadrice van Rabanne. In een sprankelend gouden campagne van FAME Intense. Deze memorabele campagne van FAME Intense illustreert de gedurfde en onbevreesde vrouwelijke kant van Elle. Alsook die van alle vrouwen die deze geur dragen om hun innerlijke schoonheid te onthullen en zo te schitteren als een ster in de nacht. 

DURF TE STRALEN 

In 2022 lanceerde Rabanne FAME als de ultieme representatie van verleidelijke en glamoureuze vrouwelijkheid, belichaamd door een Parijse it-girl. Speels en empowering ten aanzien van een nieuwe generatie vrouwen werd FAME gekenmerkt door haar signatuur van geurnoten van jasmijn, mango en wierook. Een jaar later trad FAME Parfum op de voorgrond met een eerder mysterieus en bedwelmend karakter van vrouwelijkheid dankzij een twist van muskus.  Vandaag verlegt FAME Intense opnieuw de grenzen van de moderne vrouwelijkheid en paradeert wanneer de avond valt, glamoureus als goud, met een verslavende versie van de originele geur om zo haar meest onbevreesde en ondeugende kant tot nu toe te onthullen.

Adviesverkoopprijs

– Phantom Intense 200ml        – Refill         € 188,35
– Phantom Intense 80ml        – Refillable    € 150,85
– Phantom Intense 50ml                              € 115,35
– Phantom Intense 30ml                               € 76,65

Tot slot

Rabanne – FAME Intense is nu al verkrijgbaar in de winkel bij oa Douglas en Lookfantastic.
Heel erg benieuwd naar deze geur dus ik ging hem dan ook zo snel mogelijk ruiken in de winkel. Het is een heerlijke draagbare geur. Heel floraal en heerlijk voor elke leeftijd echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *