Aphyta – Gezichtsreiniger en Tonic

Aphyta – Gezichtsreiniger en Tonic een nieuwe toevoeging aan de skincare range. Ik testte al een de andere producten van Aphyta. Dus vond het leuk dat ik deze wederom mocht uittesten. Ik heb de producten lange tijd uit getestJe leest hier dan ook alles over.

Aphyta Gezichtsreiniger

Deze gezichtsreiniger is heel fijn voor je gezicht te wassen. Hij is zoals je kan zien melkachtig wit. Droog erop smeren in cirkels, zodat de make-up goed loslaat is het fijnste. Ik vind dat de cleanser het fijnste werkt, wanneer je hem met lauwwarm water eraf haalt. De geur is ook een beetje melkachtig/ zurig. Het is niet onprettig verder, dus voor mij geen issue. Wel vind ik hem niet fijn voor op mn ogen. Maar dat doe ik eigenlijk ook nooit. Daar gebruik ik het liefste een twee fase cleanser voor. Die haalt mijn make-up daar gewoon beter vanaf. M’n huid voelt erna heel zacht aan. Het droogt niet uit. Iets wat met mijn droge huid wel een vereiste is.

Ingrediënten

De ingrediënten onder andere zijn Jojoba olie, macademia notenolie, amandelolie en sheabutter. sheabutter is wel echt een must als je een droge huid hebt.De prijs voor de gezichtsreiniger van 250 ml is €24,50. Ik deed daar dik 2 maanden mee. Ik heb dit tot de laatste opgemaakt. gezien mijn empty. Het pompje werkt heel fijn, ik gebruikte twee pompjes per keer. Wat ik heel fijn vind is dat Aphyta totaal vegan is en ze duurzame verpakkingsmaterialen gebruikt.

Empty!

Aphyta Hydraterende Toner

Oke confession time. Ik ben echt een lazy bitch soms. Toners heb ik in 10voud maar ik weet niet wat het is maar ik vergeet ze zo vaak te gebruiken. Terwijl ik het wel heel fijn vind. Een toner zorgt ervoor dat het laatste restje “zeep” verdwijnt. Je zo de beste basis hebt om met je serum en dagcrème te beginnen. Dit gezegd hebbend vond ik het dus op het begin best lastig om de combinatie cleanser en toner samen te gebruiken. Ik op de halve fles zat en toen damn de toner… Wat ik fijn vind aan de toner dat mn gezicht meteen een glowy look krijgt. De geur vind ik heerlijk schoon, echt een aanrader. Het verzorgt heel goed, wel even wachten tot het wat opgedroogd is. Dan werkt het serum (helaas heeft Aphyta dat nog niet in het assortiment) gewoon beter heb ik het gevoel.

Spray

Wanneer ik toch een beetje moet zeuren is het dat er best veel uit de spray komt. De spray is best hard. Daar ik het fijner om het op mn gezicht te vernevelen dan op een wattenschijfje. Was dit wel echt wennen. Wel dep ik het erna af met een wattenschijfje. Om de laatste restjes zeep mee te nemen, Deze tonic droogt wederom mijn huid niet uit, al met al een fijne basis. De prijs van 250 ml is €24,50

Aphyta skincare

Aphyta skincare leerde ik jaren geleden kennen. ZIj was toen een van de eerste merken, die ik probeerde, die Vegan waren. Ik vind het fijn dat ze betaalbare skincare maakt. Want eerlijke producten hoeven niet perse duur te zijn. Ik hoop dat ze later nog een serum en eyeserum zal ontwikkelen zodat de lijn compleet is. Maar al haar producten zijn goed. Dus ik weet zeker dat het goedkomt.

Tot slot

Aphyta – Gezichtsreiniger en Tonic zijn verkrijgbaar op de Aphyta website. Deze producten zijn mij gegeven voor een eerlijke review. Meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *