ALTRUIST SUN, voorziet scholen en kinderdagverblijven van 1000ml zonnebrandcreme. Persbericht

Huidkankerexperts deden vorig week een dringend beroep op de Tweede Kamer om meer zonnebrandcrème beschikbaar te maken op openbare plekken zoals scholen en terrassen. In het nationaal Actieplan Huidkanker spreken zij hun zorg uit over de verontrustende toename van het aantal huidkankerpatiënten in ons land. Huidkanker is de meest voorkomende kankersoort in Nederland.

Altruist Dermatologist Sunscreen
Deelt deze zorg reeds vanaf de start van het merk in 2018 en moedigt royaal smeren aan, door hoogwaardige zonnebrandcrème te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Deze zomer/lente levert Altruist Sun als pilot maar liefst 1000 literflessen tegen kostprijs (handling, verzending) aan scholen en kinderdagverblijven. Hiermee kunnen ruim 300.000 kindergezichtjes worden beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Bij een succesvolle pilot breidt Altruist Sun de verspreiding in de toekomst uit naar meerdere scholen en dagverblijven.

Merk met een missie
“Kosten mogen nooit een factor zijn bij de beslissing om wel of geen zonnebrandcrème te gebruiken, of hoeveel en hoe vaak dit moet worden aangebracht. Iedereen moet een basisrecht hebben om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, om zo het risico op het ontwikkelen van huidkanker te verkleinen. Hoewel er een aantal uitstekende producten beschikbaar is, zijn de meeste zo duur dat mensen terughoudend zijn om ze zo vaak, of in een zo grote hoeveelheid te gebruiken als zou moeten”, aldus oprichter, dermatoloog en huidkankerspecialist dr. Birnie van Altruist Sun. “Het is onze missie om royaal smeren zo toegankelijk mogelijk te maken. We stellen 1000 van onze 1 liter flacons ter beschikking aan scholen en kinderdagverblijven; dit tegen kostprijs (€ 15,-). Dit zijn de kosten voor de handling, administratie en verzending. Per flacon kunnen ruim 330 kinderen optimaal worden beschermd tegen de zon. De zonnebrandcrème is perfect geschikt voor kinderen, is waterproof en ontwikkeld voor de gevoelige huid.”

Altruist Zonnebrandcrème SPF 50 – 1000 ml
• Ontwikkeld door dermatoloog Dr. Andrew Birnie
• Aanbevolen door dermatologen
• 5* Ultra UVA-bescherming, brede range van fotostabiele filters
• UVA- en UVB-breedband bescherming
• Ontwikkeld voor de gevoelige huid: hyperallergeen en zonder parfum en parabenen
• Wordt snel opgenomen in de huid en is niet vet
• Voor dagelijks gebruik voor gezicht en body
• Speciaal voor kinderen en waterproof
• Klinisch getest
• Geschikt voor mensen met een zonneallergie

Scholen en kinderdagverblijven die Altruist SPF 50 1000 ml willen bestellen tegen kostprijs, kunnen dit doen via deze link

Dit bericht bevat een persbericht meningen en foto’s zijn niet mijn eigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *