Perris Swiss Laboratory – Skin fitness Lift anti-aging peeling soft

Nadat ik het mooie merk Perris Monte Carlo parfums leerde kennen. Was ik heel erg benieuwd naar hun skincare lijn. Allereerst testte ik voor jullie de Skin Fitness Lift anti-aging. Lees snel wat ik ervan vind.

Wie is Perris Swiss Laboratory?

Door een passie en toewijding voor een meer natuurlijke vorm van huidverzorging, werd Perris Swiss Laboratory geboren. Het doel was om een ​​lijn te ontwikkelen die voornamelijk voor de gevoelige huid was bedoeld en die cosmetische uitmuntendheid zou combineren met natuurlijke ingrediënten en een hoge huidtolerantie - huidverzorging die zowel hard werkend als zachtaardig was.
Perris Swiss Laboratory behoort tot de Perris Group - een wereldwijde schoonheidsonderneming opgericht door Michele Perris in 1981.
De onderneming handelt in meer dan 37 landen wereldwijd en is gespecialiseerd in premium- en nichemarktproducten.
Naast andere luxemerken zoals Parfums Houbigant Paris, Perris Monte-Carlo en Alyssa Ashley, biedt Perris Swiss Laboratory premiumproducten aan die worden ondersteund door deskundig onderzoek.
Het merk is ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland met een deskundig team van biologen, chemici en leiders in huidverzorgingsonderzoek.
Het is deze benadering en toewijding aan huidverzorging die ons onderscheidt van andere schoonheidsmerken.

The Mastery of Skin Care | Perris Swiss Laboratory

Voor welke huid is de Skin fitness soft te gebruiken?

De skin fitness is voor de droge en gevoelige huid. Voor het beste resultaat is deze peeling dagelijks te gebruiken. Het geeft een lifteffect, maakt de huid gladder en soepeler, zorgt voor een stralende en egale teint, beschermt en hydrateert, voorkomt dat de huid aan veerkracht verliest. 99% natuurlijke bestanddelen. Klinisch getest.

4

Wat vind ik van de Skin Fitness Soft?

Nadat ik het pakketje had gekregen was het eerste wat ik deed snuffelen naar de geur. Dit vooral omdat me werd gezegd dat er rozen in gebruikt werden en dan ben ik altijd een beetje bang voor de geur. Maar dit was helemaal goed. Het ruikt een beetje naar talkpoeder en ruikt heel zacht en heerlijk. Mijn huid vond hem ook meteen fantastisch omdat deze peeling heel zacht is. Waardoor het mogelijk is om deze dagelijks te gebruiken. Iets wat ik met peelings niet zo heel snel doe. Echter met deze doe ik dat met plezier. De korreltjes zijn heel zacht en na deze af te spoelen met warm water. Mijn huid wordt er niet trekkerig van en dat is een grote plus net zoals de geur. Door ook het masker/serum te gebruiken met de dagcrème krijg je een top combinatie welke ervoor zorgt dat mijn huid de hele dag gevoed is.
Uiteraard kan ik de prijs niet onvermeld laten. De tube bevat 50 ml en hier doe je ongeveer 3 maanden mee, de prijs is €95,- euro en deze is soms in de aanbieding bij ICI Paris XL. Natuurlijk kun je de prijs als een minpunt beschouwen. Maar jezelf omringen met zoveel luxe is ook wel weer een pluspunt.

Tot slot:

Ik wil Petra van Prestige Cosmetics Benelux hartelijk danken voor het mogen uittesten van deze mooie peeling.
De producten van Perris zijn o.a. verkrijgbaar bij: Ici Paris XL , Beauty X ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *