Louis Widmer Skin Appeal, voor een mascne en acne huid.

Van Louis Widmer mocht ik wederom iets moois uittesten. Na het persbericht was ik enthousiast. Door de mondkapjes hebben we sneller last van een onzuivere huid. Maar wat vind ik ervan?

Wie is Louis Widmer?
Een leven in teken van de huid. Het is in deze optiek dat Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max Widmer het bedrijf Louis Widmer NV hebben opgericht in september 1960. Maar waarom in teken van de huid? De oprichters van het bedrijf waren immers gefascineerd door de complexiteit van dit orgaan en de talrijke elementaire functies ervan. Deze fascinatie staat nog altijd centraal in het hele bedrijf en wordt voortdurend weerspiegeld in de innoverende producten voor de huid.

De kwaliteit van “kuur” tot “care”. Van reiniging tot geneesmiddelen via verzorgingsproducten voor de huid, Louis Widmer staat garant voor een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie. De geschiedenis leert ons dat de kwalitatieve filosofie van Louis Widmer niets van zijn waarde heeft verloren. Decennia lang is alles in het werk gesteld om het essentiële te behouden.

Wat heb ik mogen uittesten?
De nieuwe Skin Appeal Starter Kit combineert drie eenvoudige, maar heel effectieve stappen, te weten: Reinigen, Zuiveren, Verzorgen & Kalmeren
Skin Appeal Lipo Sol Mousse voor een grondige reiniging (50 ml)
Skin Appeal Lipo Sol Tonic voor een extra zuivere huid (50 ml)
Verzorgen en kalmeren met Skin Appeal Sebo Fluid (10 ml)

Deze Louis Widmer Skin Appeal Starter Kit kost € 9,50

Wat vind ik ervan?
De lijn heeft een zachte en verzorgende geur. De reinigingsmousse is zuinig en prettig in gebruik. 1 pompje is precies genoeg om je gezicht goed schoon te krijgen. De huid voelt schoon en zacht aan na gebruik. Prima om 2 keer per dag te gebruiken.

De gezichtstonic is een mooie aanvulling op de reinigingsmousse. Makkelijk aan te brengen met een wattenpad, zo kun je de laatste restjes talg die mogelijk nog zijn achter gebleven verwijderen van de huid. Trekt snel in en droogt niet uit.

De sebo fluid is naar mijn mening veel te vloeibaar. Het trekt vrijwel meteen in en voelt erg stroef aan op de huid. Op die manier gebruik je meer dan nodig is omdat je het niet goed kunt uitsmeren. Ook voelt de huid een beetje plakkerig en trekkerig aan. Wat mij betreft geen aanrader.


Waar te koop en meer informatie?
De Skin Appeal Starter Kit van Louis Widmer is verkrijgbaar bij de meeste geselecteerde Louis Widmer verkooppunten.
Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Ik wil Louis Widmer en CosmetitextPR Graag bedanken voor het beschikbaar stellen van deze set.
Meningen en foto’s zijn mijn eigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.