Geosilica Refocus – meer dan een vitamine uit een flesje.

Een tijd geleden ontving ik drie flesjes Refocus van Geosilica. Door veel en lang bloedverlies heb ik altijd tekorten in ijzer. Daar hier veel ijzer inzit was ik meteen verkocht. Maar helpt het ook?1 Lees snel verder!

Wie is Geosilica?
Fida Abu Libdehkwam als tiener vanuit Palestina naar IJsland met grote dromen en ambities. In 2012 richtte ze samen met haar team GeoSilica op. Ze begonnen het bedrijf met bijna geen financiering, maar met veel passie en drive om te slagen. Ze liet zich inspireren door de verwoestende kracht en zuiverheid van IJsland en dat is onze maatstaf bij het ontwikkelen van producten met rauwe en krachtige effecten, waarbij rauwe schoonheid naar voren komt
GeoSilica ontwikkelt dagelijkse supplementen die het lichaam op natuurlijke wijze van binnenuit vernieuwen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en de mineralen die in de vulkanische aarde van IJsland worden gevonden, zijn de producten van GeoSilica altijd 100% natuurlijk en puur.

Hoeveel Varianten heeft Geosilica?
GeoSilica heeft 5 verschillende producten ontwikkeld. Het originele kenmerkende product PURE is het eerste product dat in 2015 werd gelanceerd en dat puur IJslands water en silica bevat. De goede recensie van het product door consumenten inspireerde het bedrijf om het nog beter te doen door in het najaar van 2017 3 nieuwe producten op de markt te brengen.
RENEW; met toegevoegd koper en zink voor haar, huid en nagels,
RECOVER; met toegevoegd magnesium ten voordele van spieren en zenuwen en
REPAIR; met toegevoegd mangaan voor gewrichten en botten. In de zomer van 2019 lanceerden we
REFOCUS; met toegevoegde vitamine D en ijzer voor de normale werking van geest en energie. Alle producten bevatten geen toegevoegde schadelijke chemicaliën en zijn geregistreerd door de Vegan Society.

Welke variant heb ik gekozen?
Ik heb zelf gekozen voor de REFOCUS, REFOCUS bevat 100% natuurlijk geothermisch silica met toegevoegd ijzer en vitamine D in puur IJslands water. Voor je geest en energie. IJzer draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme en een normale cognitieve functie. Zowel ijzer als vitamine D dragen bij aan een normale functie van het immuunsysteem. Verhoogt het energielevel en verbeterd focus en geheugen
De ingrediënten zijn: Water, Colloïdaal siliciumdioxide, IJzersulfaat, Vitamine D.

Wat vind ik ervan en merk ik verschil?
Natuurlijk gezond eten staat boven alles het is geen wonderdrankje, het is een aanvulling. Maar helaas heb ik het probleem dat mijn lijf ijzer niet goed opneemt en door langdurige bloedingen ik dus ijzertekorten kreeg. Voordat ik hiermee begon, werd ik weer eens geprikt op ijzer, vit d, vit C enz. Vit D en Ijzer waren flink onder de ondergrens. Na 1,5 maand refocus te hebben gebruikt. Is mijn ijzerwaarde eindelijk goed, alleen de Vit D nog aan de ondergrens. Ik merk ook echt dat mijn ijzer beter is. Dit omdat ik wel degelijk voel dat ik meer energie heb gekregen. Voor mij is dit dus wel degelijk een wonderdrankje. Omdat mijn lichaam eindelijk dit drankje wel opneemt. Met 1 flesje doe je een maand ongeveer en hiervan moet je 10 ml per dag nemen.
Het drankje zelf is bijna smaakloos en dat is wel heel erg fijn. Al met al vind ik het echt een topproduct en weet ik zeker dat ik dit zal blijven gebruiken.

Waar is Geosilica verkrijgbaar?
Geosilica is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com , Unlimited Health en Superfoods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *