Uitgekookt.nl lekker, makkelijk en gezond. Snel een heerlijke maaltijd op tafel!

Enige tijd geleden kwam ik op de website van Uigekookt.nl terecht. Zij staan voor gemakkelijke maaltijden, met behoudt van voedingsstoffen en in een mum van tijd klaar. Lees snel wat ik ervan vind.

Wat heb ik uitgeprobeerd?
Ik heb een proefpakket uitgeprobeerd met 4 medium maaltijden. Daar mijn man ook graag eet, hebben we ieder 2 maaltijden genomen en uiteraard heb ik bij hem ook even een vorkje geprikt om te proeven hoe de smaak van zijn maaltijden waren.

Wie is Uitgekookt.nl?
Uitgekookt is ontstaan vanuit de passie van de familie van Marle voor goed en gezond eten. Van het verbouwen en venten vanaf 1830. Via een vooruitstrevende groentewinkel, die als eerste panklare groente (gewassen en gesneden) verkocht, naar een innovatieve maaltijdservice van vandaag de dag. zij geloven in verse ingrediënten, verrassend vertrouwde recepturen. Iedereen bij Uitgekookt draagt daar zijn steentje aan bij. Zij vinden namelijk dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten. Iedere week staan er 26 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. 

Hoe werkt het bestelproces van Uitgekookt.nl?
Het systeem is heel gemakkelijk. Je krijgt de eerste keer de keuze uit 4 medium maaltijden en dan kun je als je wilt nog extra maaltijden kiezen. Ook hebben ze bijvoorbeeld een seizoensspeciaal welke je extra kunt bestellen. Dat is nu bijvoorbeeld het asperge menu.
Het menu is elke week anders. Dus na invoer van je postcode en huisnummer krijg je de bezorgopties te zien. Kies de week waar je de maaltijden wilt bezorgd hebben en je kunt maaltijden van die week kiezen.
Na de keuze van maaltijden kun je gemakkelijk onder andere met Ideal betalen.

Wat vind ik van de maaltijden?
De maaltijden zijn gezond en lekker. De maaltijden worden samengesteld met een dietist het fijne eraan vind ik dat het niet een standaard kant en klaar maaltijd uit de supermarkt is.Welke allemaal hetzelfde proeven als je het mij vraagt dit is ideaal als je snel klaar wilt zijn of weinig tijd hebt. Super gemakkelijk thuis bezorgd en heerlijk van smaak tevens de afwisseling in de gerechten vind ik heel fijn. Plus je zit nergens aan vast! Kort samengevat ga eens proeven voor deze leuke prijs!

Bestel nu hier je eerste eigen proefpakket met 4 maaltijden voor maar €15,-. Lekker en gemakkelijk!
Deze maaltijden werden mij geschonken, meningen zijn altijd mijn eigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.