Perris Laboratories – SKIN FITNESS Active anti aging face cream

Na het mooie serum kon natuurlijk ook niet een face cream ontbreken. Ik mocht deze face cream testen en dat heb ik ook drie maanden gedaan, Lees mee over mijn ervaring.

Wie is Perris Swiss Laboratory?

Door een passie en toewijding voor een meer natuurlijke vorm van huidverzorging, werd Perris Swiss Laboratory geboren. Het doel was om een ​​lijn te ontwikkelen die voornamelijk voor de gevoelige huid was bedoeld en die cosmetische uitmuntendheid zou combineren met natuurlijke ingrediënten en een hoge huidtolerantie - huidverzorging die zowel hard werkend als zachtaardig was.
Perris Swiss Laboratory behoort tot de Perris Group - een wereldwijde schoonheidsonderneming opgericht door Michele Perris in 1981.
De onderneming handelt in meer dan 37 landen wereldwijd en is gespecialiseerd in premium- en nichemarktproducten.
Naast andere luxemerken zoals Parfums Houbigant Paris, Perris Monte-Carlo en Alyssa Ashley, biedt Perris Swiss Laboratory premiumproducten aan die worden ondersteund door deskundig onderzoek.
Het merk is ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland met een deskundig team van biologen, chemici en leiders in huidverzorgingsonderzoek.
Het is deze benadering en toewijding aan huidverzorging die ons onderscheidt van andere schoonheidsmerken.

The Mastery of Skin Care | Perris Swiss Laboratory

Voor welke huid is de PERRIS ACTIVE ANTI-AGING FACE CREAM geschikt?

ACTIVE ANTI-AGING FACE CREAM is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Vervaagt rimpels zichtbaar, lifteffect, voorkomt dat de huid aan veerkracht verliest, herstelt de vitaliteit van de huid, intensief voedend. 96% natuurlijke bestanddelen. Klinisch getest.

Welke ingredienten helpen deze face cream?

Tocotrienol is een speciale vorm van vitamine E. Veel krachtiger als antioxidant, gebruiken we een ultrafijne tocotrienol-emulsie ontwikkeld door Zwitserse farmaceutische laboratoria die diep in het huidoppervlak werkt. Dit wonderingrediënt helpt verouderingsschade te bestrijden door vrije radicalen te neutraliseren en het vochtgehalte van uw huid te verhogen.
Hyaluronzuur met een zeer laag molecuulgewicht werkt diep in het huidoppervlak en verbetert de hydratatie van de huid. Het helpt het verloren volume en de elasticiteit van de huid te herstellen, wat resulteert in een significant anti-rimpeleffect.
Carboxymethylglucan helpt de negatieve invloed van UV-schade te elimineren en de huidvernieuwing te verbeteren. Ten slotte is carboxymethylglucan het perfecte actieve ingrediënt om tekenen van fotoveroudering te voorkomen, het verschijnen van rimpels te verminderen en de hydratatie van de huid te stimuleren.
Biosaccharide Gum1 wordt geproduceerd door middel van biotechnologie. Een kalmerende, sensorische vochtinbrengende crème met kalmerende eigenschappen, zeer geschikt voor de gevoelige huid. Het stimuleert de gezondheid van de cellen en biedt een complementaire anti-verouderingseigenschap.
Meadowfoam-olie wordt gewonnen uit de gemalen zaden van de plant Limnanthes Alba (Meadowfoam). Het is een zeer stabiele olie die de huid hydrateert en voller maakt voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Shea Butter gebruiken ze van de hoogste en puurste kwaliteit in Skin Fitness-producten – een efficiënte vocht inbrengende crème die de huid luxueus, elegant en prachtig zacht laat aanvoelen.
Actiscent-Heliopoudre is een 100% natuurlijke geur met anti-aging eigenschappen.

Wat vind ik van de PERRIS ACTIVE ANTI-AGING FACE CREAM?

Zoals je al kon lezen in mijn voorgaande blogs is het echt een heel tof merk. Natuurlijk is het vrij prijzig maar je huid wordt er zoveel beter van. Je kunt hem vind ik ’s avonds en overdag gebruiken. Daar ik een gevoelige en droge huid heb is deze creme heel geschikt. Het ruikt zo lekker, ik word elke keer blij ervan als ik het ruik. Zelf vind ik wel dat er een serum onder moet. Zonder vind ik het echt net te weinig. Ik vind het niet erg omdat ik zelden geen serum gebruik. Maar het viel me op toen ik een luie dagen had. De structuur is heel fijn en het trekt meteen in je huid zonder een laagje achter te laten. Ook na 3 maanden is de pot nog niet leeg, dus je doet er erg lang mee. Ook de dispenser is erg luxe al wil ik al snel de boel desinfecteren omdat er product op het dekseltje blijft steken zeg maar. Al met al vind ik het een prettige creme die ik zeker door blijf gebruiken.

Tot Slot

De face cream kost €185,- voor 50 ml. Tevens wil ik Petra van Prestige Cosmetics Benelux hartelijk danken voor het mogen uittesten van de PERRIS ACTIVE ANTI-AGING FACE CREAM
De producten van Perris zijn o.a. verkrijgbaar bij: Ici Paris XL  en Beauty X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *