Ziaja – Bodycare, betaalbaar en kwalitatief

Ziaja – Bodycare hiervan mocht ik een tijdje geleden drie producten uitzoeken. Daar ik het merk al kende van de skincare. Probeerde ik nu een deel van hun bodycare lijn uit. Kijk snel wat ik ervan vind.

Wie is Ziaja?

Ziaja is een Poolse producent van geneesmiddelen en hoogwaardige cosmetica op basis van effectieve ingrediënten voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Het bedrijf werd in 1989 opgericht door twee apothekers, Aleksandra en Zenon Ziaja. Ze zijn begonnen met olijfoliecrème, die tot op de dag van vandaag met succes wordt verkocht.

Het bedrijf is ontstaan ​​uit passie en de wens om therapeutische preparaten en huidverzorgingscosmetica te maken met de eenvoudigste formules, gebaseerd op farmaceutische ervaring en geïnspireerd door het barre kustklimaat. Vanaf het allereerste begin volgen ze duidelijke en eenvoudige regels en op continue verbetering en ontwikkeling van de producten.

Gezichts-, lichaams-, haar- en intieme verzorging. In elk van deze categorieën staan ​​ze aan de top van de Poolse cosmeticamarkt. Ze proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van het potentieel van hun Poolse roots.

Ziaja | cosmetica met geitenmelk en cacaoboter | notino.nl

Wat heb ik mogen uittesten?

Ziaja – Bodycare producten te weten:
ROZE JEJU ZWARTE SUIKER LICHAAMSSCRUB 200 ml €5,90
ROZE JEJU HYDRATERENDE WITTE LICHAAMSMOUSSE 200ml €4,49
BALTIC HOME SPA FIT HYDRATEREND LICHAAMSSERUM 400ml €6,49

Deze artikelen zijn op de Nederlandse Ziaja webshop te verkrijgen.

ROZE JEJU ZWARTE SUIKER LICHAAMSSCRUB

De lichaamsscrub, de verpakking trok me als eerste. Roze met van die schattige jurkjes wat wil je nog meer?!
De scrub ruikt heel zoet en daar moet je van houden, beetje naar kauwgum achtig. De scubkorrels zijn ook precies goed en zijn ook niet te hard voor de huid. Denk er wel aan dat je huid niet elke dag gescrubd hoeft want dat is niet echt goed voor de huid.
De prijs van €5,90 is daarom natuurlijk helemaal fantastisch. Ik vind het hierdoor ook een heel leuk cadeautje zeker in combinatie met de Mousse. Wist je dat deze producten ook Vegan zijn? Dat is altijd fijner. Daardoor ook bijna voor iedereen geschikt.

ROZE JEJU HYDRATERENDE WITTE LICHAAMSMOUSSE

De lichaamsmousse, daar ik altijd setjes wil en ik eerst gefascineerd werd door de scrub en daarna pas de mousse zag, moest ik dit wel uitproberen. Hij is veel minder zoet dan de bodyscrub. De mousse trekt heel snel in en hydrateert de hele dag door. Dit had ik niet verwacht. Mijn huid wordt er heel zacht van, zeker als je de scrub gebruikt. Maar deze kun je wel elke dag gebruiken het plakt niet waardoor je je kleding snel aan kunt doen. Ideaal!

BALTIC HOME SPA FIT HYDRATEREND LICHAAMSSERUM

Dit lichaamsserum heeft een fantastische mango geur. Ik waan me dan op vakantie. Het verstevigd en verminderd cellulite geeft men aan. Cellulite kan ik niet echt testen. Het verstevigd wel en trekt ook heel snel in. Ik vind pompjes altijd heel erg fijn. Want potten zorgen altijd ervoor dat het product tussen m’n nagels zit en dat is altijd super irritant. Vaak gebruik ik wel spatels. Maar niet als het snel snel moet. De fles is ook 400 ml dat is een erg grote fles je doet er dan ook super lang mee. Ik denk dat dit mijn grote favoriet is door de fijne geur.

Tot slot

De producten zijn te verkrijgen bij Ziaja en winkels zoals Cosmania en Boozyshop
Deze producten zijn mij vriendelijk gegeven. Meningen zijn altijd mijn eigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *