Essence – Catrice Disney Collectie

De Essence – Catrice Disney Collectie een throwback naar je jeugd. Wie is jouw favoriet? Weer een limited Disney make-up collectie welke van half november tot half december verkrijgbaar is. Lees snel verder.

De collectie

Throwback naar je jeugd: de nieuwe Sisterlove collectie van essence en CATRICE, de Disney Princess Limited Edition, viert dekarakters van de Disney Prinsessen en hun positieve eigenschappen onder het motto “Courage To Be Kind”. Waarom houden we zoveel van de Disney prinsessen Ariël, Jasmine, Pocahontas, Belle, Mulan en Rapunzel? Omdat ze altijd al één ding wisten: vriendelijk zijn is het nieuwe cool! Zelfverzekerd en dapper aan de ene kant, lief en warm naar anderen. Dit is hun kracht. We zijn geïnspireerd door hun prinsessenkwaliteiten en zullen de ultieme statement look creëren met de Disney Princess oog- en gezichtsproducten, kwasten en lippenbalsems!

Essence Disney Princess Eyeshadow Palettes (€9,89)

Kijk in mijn ogen! Dankzij de 16-delige kleurcombinaties in matte, metallic of
glinsterende tinten van de essence Disney Princess oogschaduwpaletten, kun je een unieke look creëren die past bij jouw eigen stijl. De hoog gepigmenteerde textuur is langhoudend en heeft een subtiele geur.
Het design en de kleurschema’s zijn geïnspireerd op de verschillende Disney Prinsessen:
Het oogpalette van Rapunzel bevat paarse en roze tinten, Jasmine biedt lila en taupe tinten en Mulan komt in terracotta en roodachtig-bruine kleuren.

CATRICE Disney Princess Eyeshadow Palettes €12,99

Laat je persoonlijkheid zien! De Disney Princess Eyeshadow Palettes zijn geïnspireerd op de
unieke persoonlijkheden van de Disney Prinsessen Ariël, Belle en Pocahontas. De 18
hoog gepigmenteerde tinten in matte, metallic of glinsterende kleuren zijn langhoudend en
hebben ook een fijne, subtiele geur. De kleurschema’s zijn gebaseerd op de individuele kwaliteiten van elke Disney Prinses: Ariël komt in rood, blauw en roze-nude tinten, Belle in geel, blauw en goud-nude en Pocahontas in bes- en bruintinten.

CATRICE Disney Princess Highlighter Palette (€9,89)

Spotlight on! Hier komen de Disney Princess Highlighter Palettes, die hierdoor elke look dat beetje extra geeft. De ultrafijne, zijdezachte textuur is zeer gemakkelijk aan te brengen en heeft ook een subtiele geur. Dankzij de drie perfect op elkaar afgestemde kleuren kunnen beautylovers een individuele look creëren die hun persoonlijkheid benadrukt! Het Belle
Highlighter Palette heeft een gouden kleurenschema, terwijl het Ariël Highlighter Palette rosé- en koraaltinten bevat.

CATRICE Disney Princess Lip Balm (€4,59)

Droom je van een true love’s kiss? Disney Prinsessen dromen niet alleen, ze nemen ook het lot in eigen handen! De Lip Balms in de Disney Princess Limited Edition verzorgen en hydrateren de lippen. De romige textuur voelt ook fijn aan, heeft een vanillegeur en verzekert zachte, gladde lippen. De lichte tinten roze nude voor Ariël, mauve voor Belle en roodachtig bruin voor Pocahontas. Ze bieden een subtiele touch aan kleur en ook een natuurlijke glossy finish. De Lip Balms zitten in een elegant 3D-design en diamanteffect overspray

CATRICE Disney Princess Face Serum

Met de Face Serums in de Disney Princess Limited Edition kan elke teint haar natuurlijke glow ontrafelen. De transparante gel met decoratieve bloemelementen heeft een hydraterend en verzachtend effect dat ervoor zorgt dat het gezicht zal stralen. Elke van de drie verzorgende serums heeft ook haar eigen hoofdingrediënt: het zacht-lila Ariël Face Serum bevat hibiscusextract, het delicaat roze Belle Face Serum verzorgt de huid met rozenwater en het lichtoranje Pocahontas Face Serum is verrijkt met zonnebloemextract.

CATRICE Disney Princess Hydrogel Face Mask

De Disney Princess Hydrogel Face Masks zijn exact wat je nodig hebt voor een extra
boost aan hydratatie! De gelachtige textuur is ook supermakkelijk aan te brengen, hydrateert de huid tot 24 uur lang en creëert een stralende, frisse uitstraling met een natuurlijke glow. Er zitten drie Hydrogel Face Masks in elke box. Het Ariël Face Mask: met een koraalparelmoer glinstering is verrijkt met een algenextract en zeewatercomplex.
Het glinsterend paarse Belle Face Mask heeft een verzorgend rozenbladextract. Het Pocahontas Face Mask heeft een gele glinstering en bevat niacin-amide.

Tot slot

De collecties zijn limited en verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat. De collectie is verkrijgbaar vanaf half november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *