Blogboot #3 – Thema Wellbeing

Blogboot #3, een paar weken geleden mocht ik weer mee met de blogboothttps://marstyle.nl/. Deze wordt georganiseerd door Marguerita van Marstyle. Wat een prachtig weer hadden we toch, dat was genieten en het goede weer was totaal onverwacht. Lees snel verder welke producten we mochten ontdekken.

Blogboot

Blogboot 3 was weer geweldig georganiseerd door Marguerita van Marstyle,, zij zorgt voor een tof event, waar sponsors meeten met bloggers. Dit keer gingen een aantal inmiddels bekenden mee. Na een vertraging door fileleed konden we vertrekken. In het heerlijk zonnige Amsterdam was dit keer well-being, wat je kunt vertalen als welzijn, gezondheid of weldadig gevoel. Al deze producten hebben daar zeker een raakvlak mee. We maakten kennis met Kraek, Witt Benelux, Riodmi, ForcePR en voor mij oude bekenden Starboard Boats, Chocolade bezorgd en Dok30 communicaties. Kortom toppers en nu is het tijd om te zien waarmee ik heb mogen kennismaken..

Starboard boats Amsterdam

Mijn favoriete uitje intussen met de boot varen door de grachten. Sowieso geef me water en een boot en ik ben zielsgelukkig. Maar Starboard Amsterdam weet altijd de boel aan te kleden. Hun boten zijn elektrisch en ze hebben altijd een heerlijk hapje en drankje aan boord. Dit jaar doen ze ook mee aan het Amsterdam Light festival. Laat je verrassen door prachtige verlichting langs de grachten. Heerlijk als teamuitje, borrel, baby borrel etc. Super romantisch met je partner. Of gezellig met een vriendengroep. Maar je kunt ook goed voor het milieu bezig zijn en plastic vissen uit de grachten. Alles kan op maat worden gemaakt.

KRAEK

Als eerste was Janneke (hi, naamgenoot) van Force PR aan de beurt. Zij vertelde ons alles over KRAEK welke prachtige horloges ontwerpt. Maar naast de luxe horloges wilden zij niet alleen een modieus, maar ook een maatschappelijk verschil maken. Een verschil dat vrouwen wereldwijd een warm hart toedraagt. KRAEK schenkt sindsdien daarom 5% van de omzet aan stichting Microkrediet voor Moeders.

Ik kreeg een heel mooi Ilene horloge, uit de La Vie collectie mee. Ik koos voor de Rose gouden variant. Het bandje is van mesh maar het leuke is dat de horlogebandjes eenvoudig verwisselbaar zijn, zo kun je hem steeds aanpassen aan de stijl die jij wenst. Het is een strak modern horloge welke aan ieders pols past. maar bovenal vind ik het een mooi en leuk horloge. Super leuk nu met de aankomende feestdagen. De horloges kosten tussen de €89,- en €129,- en de losse bandjes vanaf €29,- en €49. Kraek is oa ook verkrijgbaar bij Bol.com

Witt Benelux

Witt Benelux presenteerde de ROIDMI RS70 steelstofzuiger. Dat is niet zomaar een stofzuiger, Deze is ook een kruimeldief en dweil in één. . Er zit zelfs een lampje op de voet van de zuigmond. Dit zorgt ervoor dat je goed kunt zien waar je geweest bent en waar niet… Misschien soms niet zo fijn. Ook kun je de stofzuiger per app Bedienen. De meegeleverde dweiltjes worden automatisch schoongespoeld in de bak Ideaal dat scheelt weer natte handen en bukken. De prijs van de stofzuiger is €699,- en onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Slow Juicer

Naast de steelstofzuiger, kregen wij van Witt Benelux een prachtig slow juicer te zien Met dit apparaat kun je ook heerlijke sapjes maken, noten of ijs crushen, de vezels worden dan afgevoerd naar een bak. Hierdoor heb je vers geperste sap zonder stukjes Lekker gezond! Je hoeft de producten ook niet te schillen want de schil blijft achter de filter hangen. Natuurlijk hoef je de pulp niet weg te gooien. Dat kan je weer voor iets anders gebruiken.

Chocoladebezorgd

Het leven van een blogger gaat soms wel over rozen. We kregen ook weer een heerlijk doosje chocolade mee van Chocolade Bezorgd. Hun chocolade is altijd hemels. De bonbons zijn gemaakt van Callebaut chocolade, een 100% duurzame cacao. Je steunt zo ook de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Dus ik was weer blij dat ik een doosje meekreeg. Ook mochten we proeven aan boord. Dit lieten we ons geen twee keer zeggen. Met het bijgeleverde boekje kun je precies zien welke smaak bij jou past. Ook leuk als relatiegeschenk met de feestdagen.

De Witt Smoothie Blender

De Witt Smoothie Blender is voorzien van een sterke 250 W motor, die meer dan 23.000 omwentelingen per minuut haalt. Een gezonde smoothie voor onderweg! Je krijgt twee bekers, een grote van 600 ml en een kleinere van 450 ml. Door de kleinere beker in de grote te zetten ontstaan een isolerend thermo-effect waardoor de smoothie koel blijft. Daarnaast krijg je twee deksels met morsvrije drinktuit en handvat, zodat je de smoothie eenvoudig kunt meenemen. Ik kan niet wachten om de blender te gebruiken en hier heerlijke smoothies mee te maken.

Tot slot

Alweer een fijne middag gehad en de volgende zal zijn tijdens het Amsterdam Light festival als tenminste de boel niet in het water valt door corona perikelen. Na de vele praatjes was ik wel moe. Terug naar het hotel en de spullen pakken en naar de Bijenkorf gerend om mijn Chanel N5 adventskalender op te halen. Daarover natuurlijk later meer.

Ben jij blogger en wil je ook een keer mee?? Tijdens het Amsterdam light festival vaart de blogboot weer. Hoe fantastisch is dat?! 14 december van 15.00 t/m 17.00, ga jij ook mee? Dan kunnen we elkaar meeten 🙂 Meldt je bij Mar aan en anders stuur mij een berichtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.