Palmer’s – HAPPY HAIR DAYS

Palmer’s – HAPPY HAIR DAYS. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende haartypes. En iedere haarsoort heeft zo zijn eigen problemen. Sterk krullend haar is daar helaas geen uitzondering op… Maar geen nood! Palmer’s heeft specifieke producten ontwikkeld die het haar én hoofdhuid voeden, hydrateren, herstellen en er gezond uit laat zien. Lees snel verder wat Palmers voor je kan doen.

CURL BABY, CURL

Het is genetisch bepaald of je krullen krijgt. Dit wordt namelijk bepaald door de aanwezige haarzakjes. Elk haarzakje bevat een follikel. De vorm van deze follikel bepaalt uiteindelijk de vorm van jouw haar. Hierdoor geldt het volgende: De vorm van de follikels kan in de loop van de jaren wel veranderen door veel verschillende oorzaken. Denk hierbij onder andere aan medicijngebruik, hormonale schommelingen en leeftijd.

HaarTIPS

Haar met sterke krullen heeft typische issues. Zo is het moeilijk in model te brengen, krullen verschillen enorm van elkaar, je hebt vaak last van knopen en droog haar, en het kan enorm pluizen… Met deze tips haal je het beste uit jouw coupe!

1. Goede shampoo De eerste stap neem je, door je haar te wassen met een goede shampoo die bij jouw haar past. Het is belangrijk dat de shampoo die je voor je haar kiest, de natuurlijke oliën en vocht van jouw hoofdhuid beschermt. Ga in ieder geval voor een shampoo die jouw haar mild reinigt, elasticiteit verbetert en hydrateert!

2. Was niet te vaak! Te vaak wassen, is funest voor je krullen! Wij raden aan je haar maximaal twee keer per week te wassen. Als je het haar te vaak wast, was je het sebum (talg) eruit. Sebum heb je je juist nodig. Het zorgt ervoor dat je hoofdhuid gehydrateerd wordt en vocht vast kan houden. Dus ook hier geldt: less is more!

Leave in

3. Kammen Het beste is om je haar te ontwarren met je vingers. Als je toch een kam wil gebruiken, gebruik dan een kam met grote tanden. Zorg ervoor dat je haar dan door en door nat is. Een leave-in conditioner verricht wonderen bij het kambaar maken van het haar. Wij raden Palmer’s Coconut Oil Moisture Gro of Palmer’s Hair Food Formula aan.

4. Houd je haar vochtig Krullen moet niet uidrogen. Als je haar droog is, gaat het juist meer pluizen en dat is precies wat je niet wilt. De leave-in conditioners van Palmer’s zorgen ervoor dat je haar vochtig blijft en dat het haar beter in model blijft.

5. Moisture & Seal Deze stap mag je niet overslaan in je haarritueel als je sterke krullen hebt. Dit haartype is van nature droog, dus zorg dat het altijd vochtig is (moisture) door middel van een goede haarcrème.

PALMER’S COCONUT OIL MOISTURE GRO HAIRDESS – € 5,49

De Palmer’s Coconut Oil Moisture Gro Hairdress is een leave-in conditioner die zorgt voor een beschermend laagje rond het haarzakje om het haar te versterken en te beschermen. De conditioner bezit een unieke lipidestructuur die dieper doordringt. En natuurlijk ontbreekt de heerlijke kokosgeur niet, net zoals bij alle Coconut Oil Formula-producten van Palmer’s.

HOOFDINGREDIËNTEN

– Kokosolie: versterkt en geeft glans
– Monoï olie: intensief voedend – Zijde-aminozuur: verzorgt de hoofdhuid en voorkomt pluizen bij kroeshaar
– Vitamine E: helpt bij het beschermen van het haar tegen dode puntjes waardoor het beter kan groeien.

VRIJ VAN:
Sulfaten, parabenen, ftalaten, gluten en kleurstoffen. Specifiek geformuleerd voor zeer droog, beschadigd, gekleurd of krullend haar. Deze formule is minder geschikt voor fijner haar.

GEBRUIK
Dagelijks een kleine hoeveelheid, ongeveer de grote van een erwt, gebruiken op schoon en droog haar vanaf de hoofdhuid tot aan de puntjes. Niet uitspoelen.

PALMER’S HAIR FOOD FORMULA – €5,49

Palmer’s Hair Food Formula is een ware vitamineboost voor je haar en hoofdhuid! Daarnaast brengt het je haar ook perfect in model. Het is een wax bestaande uit essentiële oliën, proteïnen en vitamines A, B & E die zorgen voor een gezonde voeding voor je haar en hoofdhuid. Het herstelt de zachtheid, glans en maakt je haar weer handelbaar en gemakkelijk te stylen. Hoewel perfect gestyled, blijft het haar soepel en kun je het gemakkelijk in model brengen.

HOOFDINGREDIËNTEN

– Lanoline: beschermt, rijk aan cholesterol en is in staat om water te absorberen dat gelijk staat aan 50% van zijn gewicht
– Kokosolie: een natuurlijke olie met superieure hydraterende eigenschappen dat het haar helpt versterken en te laten glanzen.
– Vitamine A, B en proteïne: versterken het haar om het er gezond en sterk uit te laten zien.
– Vitamine E: een natuurlijke antioxidant en verzachtend ingrediënt dat glanzend, weelderig haar ondersteunt. Het houdt de hoofdhuid gezond.

VRIJ VAN:
Parabenen.

GEBRUIK
Verdeel de wax tussen je handen en breng aan in het haar en op de hoofdhuid. Voor het beste resultaat breng je de Palmer’s Hair Food Formula dagelijks aan.

Tot slot

Palmer’s haircare is onder andere verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.