Tealogy – Passion Tea, all over eau de toilette

Tealogy – Passion Tea. Ik mocht van Beautytasting naast skincare ook deze hele mooie Eau de toilette van Tealogy uittesten. Parfum en ik zijn hele grote vriendjes. Dus dat heb ik uiteraard meteen gedaan. Lees snel verder over wat ik van de Tealogy – Passion Tea parfum vind.

Beautytasting

Zij geloven in de beauty voor iedereen. Beautytasting biedet een platform waar jij je eigen beauty en beauty-routine kunt ontdekken. Ze hebben voor ieders budget iets. Bekende merken afgewisseld met minder bekende merken. Ze bieden o.a. merken zoals TweezermanPatchologyWetBrushDeborah MilanoDiego dalla Palma. Hun assortment bestaat uit ruim 3.000 artikelen, met vele beauty musthaves. Naast het aanbieden van een ruim assortiment, helpen ze je ook op weg met waardevolle tips, inspiratie, de juiste kennis en de beste service. Kortom een super leuke webshop,

Beauty Tasting

Tealogy – Passion Tea all over spray

Dit zegt Beautytasting over het parfum: Deze Passion Tea Eau de Toilet is de perfecte combinatie tussen vanille en rood fruit. Hoofdnoten die je kunt herkennen zijn roze peper, framboos en rode grapefruit, maar ook hartnoten als violet en theeblaadjes. Alles wordt afgetopt met de heerlijke geur van vanille, patchoeli en cederhout, wat het geheel helemaal compleet maakt. Het kan niet anders dan dat je deze geur all over the place wilt sprayen! De geur is alcoholvrij en kun je dus ook op je haren sprayen. Samengesteld door een ervaren parfumeur.

Wat vind ik er nu eigenlijk van?

De parfum bevat geen alcohol en dat vind ik voornamelijk heel fijn in de lente en zomer als de zon heerlijk schijnt (hoelang is dat al geleden :() Hierdoor krijg je geen pigmentvlekken en je haar raakt niet beschadigd win win.
Als ik de geur mag omschrijven laat het me denken aan bosvruchten thee. Het heeft een zachte vanille geur maar je ruikt overduidelijk thee. Het is zo fijn om hem overal te kunnen sprayen. Het is een heerlijk grote fles en de geur blijft ondanks het ontbreken van de alcohol. Het valt me heel goed mee hoelang de geur blijft hangen en het is geen overdreven geur. Dus prima ook voor cadeau te doen bij de jongere mensen. Zeker omdat het een wat zoete geur is. Al met al valt de geur me zeker niet tegen.

Tot slot

Deze mooie Tealogy geur is verkrijgbaar bij Beautytasting je betaald voor 100 ml €38,95
De producten zijn mij vriendelijk gegeven voor een review. Meningen zijn altijd mijn eigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.