IK Skin Perfection – Gezichtsolie

Re-hydrating+

De RE-HYDRATING firming moisturizing oil en de RE-NEWING anti-aging restoring oil van IK Skin perfection zijn
rijke oliën die precies doen wat de namen beloven. Heerlijke gezichtsoliën , die snel door de huid opgenomen worden met een zichtbaar resultaat.

IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is om natuurlijke schoonheid te versterken door bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeteringsproducten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij elk denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Die ook diep doorwerken in de huid. Ontwikkelt zijn volgens het NO-label zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten perfect afgestemd op de pH-waarde van de huid. Zodat de zuurgraad van de huid ook wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid stap voor stap, in 4 fasen, in perfecte conditie. Zorgen we voor effectieve huidverbetering.

Re-hydrating+

RE-HYDRATING+ – €34,95

Een fijne, lichte essentiële olie volgens de principes van aroma- en fitotherapie. Speciaal ontwikkeld om uw huid te herstellen, te activeren en te vitaliseren. De RE-HYDRATING olie werkt verzachtend. Hersteld ook de vochtbalans, gaat de tekenen van huidveroudering tegen en laat de huid weer stralen

Huidconditie
Geschikt voor de huid die iets meer nodig heeft . Specifiek voor een normale en droge huid of voor de rijpere en zonbeschadigde huid.

Toepassing:
Breng de moisturizing oil iedere ochtend en/of avond aan. Onder uw 24H crème of masker of mix het met je favoriete product.

RE-NEWING+

RE-NEWING+ – €34,95

Een rijke gezichtsolie die moeiteloos door de verschillende huidlagen wordt opgenomen en deze een zacht en velours effect geeft. DE-RENEWING anti-aging restoring oil is een aromatische olie. Op basis van groene cosmeceuticals en voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal. Waardoor de huid weer gaat stralen.

Huidconditie
Geschikt voor de huid die iets meer nodig heeft. Specifiek voor een normale en droge huid of voor de rijpere en zonbeschadigde huid.

Toepassing
Breng de restoiring oil iedere ochtend en/of avond aan. Onder uw 24H crème of masker of mix het met je favoriete product.

Tot slot

In de winter heeft mijn huid altijd een extra oppepper nodig. Ik ben dan altijd dol op een heerlijke olie die mijn huid vernieuwd. Dit merk heeft me al aangenaam verrast en ik weet zeker dat deze olie daar zeker goed bij zou passen.
IK is verkrijgbaar op hun site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *