IK Skin Perfection – Hyamax +

Na al meerdere dingen van Ik Skinperfection geprobeerd te hebben is het nu de beurt aan HYAMAX+ Ideaal voor een droge huid. Lees er snel meer over.

IK Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen. Hun missie is om natuurlijke schoonheid te versterken door bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. De huidverbeteringsproducten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij elk denkbare huidwens- of probleem. Ze brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Die ook diep doorwerken in de huid. Ontwikkelt zijn volgens het NO-label zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten perfect afgestemd op de pH-waarde van de huid. Zodat de zuurgraad van de huid ook wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen zij de huid stap voor stap, in 4 fasen, in perfecte conditie. Zorgen ze voor effectieve huidverbetering.

Meer over de Hyamax +

Deze geconcentreerde, luchtige 24H vochtbooster met groene cosmeceuticals draagt bij aan het herstel van de huid en hydrateert onmiddellijk. HYAMAX+ stimuleert cel vernieuwing doorslaggevend voor het behoud van een jonge en frisse huid en gaat daarmee huidveroudering tegen. HYAMAX+ is ook perfect te gebruiken na een intensieve behandeling. Geschikt voor alle huidtypen; in bijzonder de gedehydrateerde / gevoelige of onrustige of schrale huid

Wat vind ik van de Hyamax +

Langzaam ben ik flink fan geworden van IK het zijn natuurlijk producten en een Nederlands merk. Hoe leuk kun je het hebben. Ook van deze creme ben ik weer fan. Het voedt mijn huid uitstekend. Uiteraard gebruik ik hiernaast ook een serum. De creme alleen is altijd wat weinig vind ik. Maar de creme heeft nauwelijks een geur, iets wat ik eigenlijk wel heel fijn vind. De creme trekt vlug in en toch blijft je huidt heel goed gevoed. Zeker als je een gevoelige huid hebt is dit merk echt een aanrader. Daar het speciaal gemaakt wordt voor probleemhuiden. Ook vind ik het een praktisch pompje zo hoef je nooit met je handen in de creme pot. Dat is wel zo hygiënisch!

Tot slot

De Hyamax + komt in een potje van 50 ml je doet er ongeveer 3 maanden mee. De prijs van een 50 ml potje is €42,75.
IK skinperfection is verkrijgbaar op hun site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *