IK Skin Perfection – BOTANIC BODY

Botanic Body, K372, IK Skin Perfection

IK Skin Perfection – BOTANIC BODY. Bij Ik Skin Perfection geloven ze niet alleen in de schoonheid van ieder individu, maar juist ook in het versterken van de huidlaag door middel van effectieve huidverbeteringsproducten. Omdat onze huidlaag zeker in de winter wel wat extra verzorging kan gebruiken, is onze BOTANIC BODY een echte aanrader, die onmisbaar is binnen iedere skincare routine. Lees snel verder om er meer over te weten.

BOTANIC BODY

BOTANIC BODY is 100% vegan en ontwikkeld in harmonie met de natuur, wat ook inhoudt dat al onze producten 100% microplastic-vrij zijn. Minstens zo goed voelt het effect van deze intensief, voedende lotion op de huid, waardoor
je niet meer zonder wilt. De unieke blend van plantaardige ingrediënten als sheabutter, natuurlijke vitamine E, PH-herstellend komkommerextract en plantaardige oliën zoals druivenpit, wortel en avocado olie, bieden een heerlijke, aangename verzorging.

BOTANIC BODY

Vegan

Verwen jezelf met deze natuurlijke ingrediënten en creëer iedere dag weer opnieuw een euforisch moment met BOTANIC BODY. BOTANIC BODY is een rijke, voedende lotion, voelt heerlijk aan, heeft een geweldige geur én hult de huid van top tot teen in zachtheid. De rijke textuur herstelt, voedt en hydrateert de huid optimaal. De lotion wordt snel opgenomen, is niet vet en is zeer aangenaam, doordat de lotion geen plakkerig gevoel achterlaat. Iets waar we allemaal blij van worden, toch? Het resultaat is een verfijnde, zachte huid met een mooie, gezonde en diepe glans die bovendien hemels ruikt. BOTANIC BODY is natuurlijk, vegan en microplastic-vrij

Gebruiksaanwijzing: Breng Botanic Body in je dagelijkse verzorgingsroutine en zie je doffe, droge huidlaag veranderen naar een fluweelzachte huid, met een verrijkte glans als resultaat.

IK Skin Perfection

Tot slot

BOTANIC BODY is verkrijgbaar in een 30 ml flacon (€7,50) of een 150 ml (€23,95). Daar ik een erg droge huid heb in de winter. Kan deze wel een oppepper gebruiken. Super fijn dat je ook kunt kiezen voor een reisflacon om het uit te proberen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *