Mac – Re-think Pink

Mac – Re-think Pink kon ik dus niet nalaten om deze mac lippenstiften met je te delen. En lippenstift en roze win-win. Na de feestdagen make-up een leuke toevoeging aan je stash. Ik neem je graag mee naar een nieuwe pink release van Mac.

Roze

De tint die ooit bekend stond als mooi en speels. Krijgt een volwassen update. Met Re-Think Pink plaatst M·A·C een trendy lens op deze duurzame tint. Waarmee de klassieke kleur opnieuw wordt uitgevonden om onze bestaande garderobe van roze lippenstiften uit te breiden.

“Deze ongelooflijk diverse collectie roze lippenstiften biedt een selectie van texturen en kleuren om al je stemmingen uit te drukken”, zegt Keri Blair, Senior National Artist. “Roze kan vrouwelijk, flirterig, romantisch en lief zijn of opzwepend, intens en krachtig. Het kan een vleugje kleur zijn of juist power toevoegen

” Van glosses, mattes en volledig dekkende afwerkingen tot transparant. Re-Think Pink bevestigt de autoriteit van het merk op roze tinten voor altijd. Een combinatie van onze iconen en toekomstige helden. Elke lippenstift trouwt met Artistry en dus met individualiteit. Om daarmee ongeëvenaarde tonen, texturen, afwerkingen en pigment te leveren.

“M·A·C biedt daarmee een verscheidenheid aan draagbare en veelzijdige tinten die voor ieders lippen passen”, bevestigt Blair. “Powder Kiss Lipstick in Stay Curious en Luster Glass Sheer-Shine Lipstick in See Sheer zullen altijd het beste zijn in een lipcolour-garderobe. En binnenkort krijgen onze helden dus gezelschap van een paar nieuwe vrienden. Waaronder Just Curious, een ultrarijke roze in onze luxueuze, ultra-romige, volle Amplified-formule. Forever Curious in onze romige, rijke, niet-glanzende Matte-formule,” vervolgt ze. “Er zijn niet minder dan 35 uiterst wenselijke tinten in Mac – Re-think Pink die elke persoonlijkheid weerspiegelen

AMPLIFIED LIPPENSTIFT

SPILL THE TEA| Warm roze beige met gele ondertoon
NIET STOREN| Felroze met gele ondertoon
JUSTCURIOUS| Roze rood
JUSTWONDERING| Heldere framboos met gele ondertoon
SOYOU| Midgetint roze met blauwe ondertoon
LOVERS| Alleen framboos
DALLAS| Felle fuchsia

MATTE LIPSTICK

COMEOVER| Beige-roze
HINT?| Warmrose
RINGTHEALARM| Melkachtig roze-rood
SWEETDEAL| Midgetint beige-roze
KEEPDREAMING| Dieproze met blauwe ondertoon
FOREVERCURIOUS| Rozerood

LUST REGGLASS SHEER-SHINE LIPSTICK

CANYOUTELL?| Beige-roze met subtiele parelgeurdeeltjes
NOPHOTOS | Helderkoraal-roze
FRIENDA| Midgetint koraal
OH, GOODIE| Melkachtig oranje-koraal

Keep Dreaming

Tot slot

De adviesprijs van de lippenstiften zijn €21,- Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij .maccosmetics.nl en bij de Mac stores.

Ikzelf ga voor de keep dreaming. wat een prachtige kleur. Welke kleur zou jij kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *