Holiskin – Face Oil

Holiskin – Face Oil. Massagetherapieën ik ben er dol op. Dat gecombineerd met aromatherapie en je hebt een gouden combinatie. Ik mocht afgelopen donderdag kennismaken met een Guasha steen en de skinoil van Holiskin. Lees er snel meer over

Meer over Holiskin oil en Guasha steen

Wendy Berends, eigenaar van het holistische huid- en schoonheidsinstituut Holiskin in Groningen, ontwikkelde een heerlijke gezichtsolie die haar persoonlijke visie als huidspecialist weergeeft. Holiskin Face Oil heeft een uiterst delicate, serumachtige textuur die een fantastisch gevoel en een subtiele geur van essentiële oliën op de huid achterlaat.

Holiskin Face Oil, op basis van argan- en jojobaolie, maakt de huid glad, zacht en herstelt de natuurlijke balans in de huid. Ingrediënten als boragezaadolie en granaatappelzaadolie helpen de gevoelige, beschadigde en vroegtijdig verouderde huid te herstellen, terwijl antioxidant vitamine E huidveroudering vertraagt en ontstekingsremmend werkt.

Holiskin Face Oil gebruiken krijgt een extra dimensie wanneer je het inmasseert met een guasha steen. Wendy gebruikt hiervoor een guashasteen van rozenkwarts, die energetisch geladen is om liefdevol naar jezelf (en naar anderen) te kijken. Daarnaast helpt de Chinese guasha massage bij het afvoeren van afvalstoffen, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid. Het gevoel van de guasha steen in combinatie met de olie op de huid is een bijzonder prettig en ontspannend.

Ingrediënten en eigenschappen van de Holiskin oil

Arganolie (biologisch)
Arganolie bevat een hoog aandeel onverzadigde vetzuren (80%), vitamine E en anti-oxidanten. Het werkt onder andere huidverzorgend, huidvoedend, beschermend, kalmerend en hydraterend.

Jojoba-olie (biologisch)
Het is een zeer bijzondere olie met geweldige eigenschappen. Zo bevat jojoba-olie de belangrijkste vitaminen en mineralen voor de huid (waaronder vitamine E) en een natuurlijke zonbeschermingsfactor 4. De olie verzorgt, voedt en maakt de huid zijdezacht. Persbericht, december 2021 Holiskin Face Oil dagelijks ritueel voor je huid

Boragezaadolie (biologisch)
 Boragezaadolie bevat het hoogste gehalte aan gamma-linoleenzuur van alle plantaardige oliën. Gamma-linoleenzuur werkt ontstekingsremmend en regenererend.

Granaatappelzaadolie (biologisch)
Granaatappelzaadolie heeft een uitzonderlijk hoog percentage punicinezuur en bezit krachtige antioxiderende eigenschappen die celregenererend en huidverstevigend werken.

Squaleen Squalaan
Is een geïsoleerde werkstof uit olijfolie. Squalaan wordt in cosmetica gebruikt vanwege zijn glad- en zachtmakende eigenschappen. Vitamine E De huidvitamine bij uitstek! Werkt hydraterend, ontstekingsremmend, wondgenezend, verzachtend en antioxiderend.

Geranium
Essentiële olie Geraniumolie werkt adstringerend, zuiverend, talg regulerend en ook ontstekingsremmend. De fijne geur heeft een positief effect op je humeur.

Patchouli
essentiële olie Patchouli bevordert de genezing van wonden. De olie werkt ook cel vernieuwend, versterkt de aderwanden (tegen couperose!) en is ontsteking werend. De diepe geur werkt kalmerend, versterkend en opwekkend.

Het event, wat mochten we ontdekken

Uit mijn massage opleidingen die ik heb mogen volgen, heb ik natuurlijk al wat kennis opgedaan, Het blijft echter altijd heel leuk om je kennis uit te breiden. De mooie grote Guasha steen is een echte Rozenkwarts steen. Je weet dat het een echte is als die niet echt warm wordt. Steenkoud You know?! Ik had gekozen voor het avondritueel zodat ik ontspannen m’n bedje in kon kruipen.
Wendy van Holiskin gaf ons uitgebreid uitleg hoe de steen te gebruiken. Wat leuk was, was dat we ook daadwerkelijk op ons gezicht gingen oefenen. Hier hadden we ons natuurlijk op voorbereid. Zie m’n prachtige haarband… We begonnen met 3-5 druppels op onze handen te druppelen en maakten we de olie warm door middel van onze handen. Na de geur even goed ingeademd te hebben, smeerde ik de olie op mijn gezicht. Wendy legde ons uit dat veel op gevoel gaat en dat je de steen het werk moest laten doen. Ik vond het vooral heel fijn om de steen te gebruiken tussen en op mijn wenkbrauwen. Dat ontstresst dus de boel meteen. Na het massage ritueel voelde ik me heerlijk ontspannen en inderdaad perfect om in slaap mee te vallen.

Wat vind ik van de Guasha steen en Holiskin Oil

Oooeeee laat me beginnen met de geur van de oil. Die ruikt echt hemels. Het is de perfecte geurenmix waardoor je gelijk ontspant. Mijn huid is erg droog op het moment dus een olie wordt meteen opgeslurpt. Na de massage zag m’n huid er goed doorbloed uit en had een hele mooie glow. Daar word ik dus echt blij van. De combinatie van geur en steen zorgen voor de perfecte ontspanning. Ideaal dus voor deze stresskip. Wel zie ik deze olie meer als een serum en heb ik erna nog mijn nachtverzorging erop gedaan. Tevens heel belangrijk eerst je huid goed reinigen!

De steen is tevens mijn favoriete steen. Rozenkwarts is al heel lang mijn favoriet en deze heeft de vorm van een hart. Ik vind hem lekker groot i.v.m. de andere die ik heb. Zo pakt het een groter oppervlakte en hij voelt ook steviger. Kortom een leuke set die ook echt in je collectie hoort!

Tot slot

Deze leuke set Koop je samen dan betaal je slechtst € 59,00. Los kost de Holiskin Face Oil € 39,90 voor 30 ml en de Gusahasteen rozenkwarts kost € 29,90. Zo heb je toch een leuke korting op de set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *