ESSENCE – EVERLASTING BLOOM TREND EDITION

essence everlasting blooms trend edition press

ESSENCE – EVERLASTING BLOOM TREND EDITION. We ruilen de herfst en winter in voor bloemen en frisse kleuren! Wanneer het aankomt op onze make-up, kunnen we aan het ijzige seizoen ontsnappen en kleur en frisheid aan onze beautylook toevoegen. Geïnspireerd op prachtige bloemenkleuren. Lees er snel meer over de sneak peak van deze mooie collectie..

essence everlasting blooms eyeshadow palette

Eyeshadow palette | € 5,99
Het palette bevat negen bloemenkleuren: van stralende fuchsia en roze tinten tot gewaagde paarse tonen en gouden accenten. De afwerkingen variëren van mat tot glanzend met glitterachtige nuances en zijn hooggepigmenteerd. Een geïntegreerde spiegel maakt het gemakkelijk om onderweg je look bij te werken. 

essence everlasting blooms duo highlighter

Duo highlighter | € 3,89
Deze highlighter combineert de sensatie van rosé en gouddeeltjes. Breng het aan op de jukbeenderen, op de brug van de neus, onder de wenkbrauwboog en over de lippen met een kwast of vinger en blend om je gezicht een stralende glow te geven. 


essence everlasting blooms ph-reacting lip glow

pH-reacting lip glow | € 2,99 

De transparante lip glow reageert bij het aanbrengen op de natuurlijke pH-waarde van de lippen. Het resultaat: een natuurlijke roze kleur. Verder heeft de lip glow een voedende textuur en een aangename, subtiele bloemengeur.

essence everlasting blooms lip cheek stick

Lip & cheek stick | € 2,99

Deze stick heeft een semi-matte finish en is een lipstick en blush in één. Het is verrijkt met jojoba olie, waardoor het ook de lippen verzorgt die geïrriteerd zijn door de kou en geeft het de droge huid een extra boost van frisheid.

essence everlasting blooms nail glow beautifier

Nail glow beautifier | € 1,99

Dit is een transparante nagellak met een vleugje roze voor zichtbaar prachtige nagels met een glanzende finish. Het is ideaal voor gebruik op de stickers. Dankzij de subtiele bloemengeur en rijke rozenbottelolie zorgt het voor zichtbaar geperfectioneerde en verzorgde nagels.

essence everlasting blooms blossom nail oil

Blossom nail oil | € 2,39

Deze nagelolie heeft echte bloemblaadjes. Dankzij het hydraterende ingrediënt glycerine worden de nagels optimaal gevoed en van voldoende vocht voorzien. Na gebruik van de nagelolie hebben de handen ook een frisse bloesemgeur.

essence everlasting blooms scented nail stickers

Scented nail stickers | € 1,39

Deze nagelstickers hebben een bloemendesign en rosé gouden metallic highlights. Het beste is dat de stickers ook nog eens de heerlijke geur hebben van kersenbloesem. Gebruik een nagellak naar keuze als basis, of deze nu transparant, neon of nude is. 

Tot slot

Dit is echt een hele vrolijke collectie toevoeging van Essence make-up en ook nog in mijn favoriete lila kleur. Waar gaat jouw interesse naar uit?

De essence everlasting BLOOMS collectie is van begin mei tot begin juni 2022 verkrijgbaar bij Kruidvat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.