Perris – Radiance Booster/ Hydra Mineral Booster

Perris – Radiance Booster/ Hydra Mineral Booster heeft twee nieuwe boosters aan hun Skin Fit Youth lijn toegevoegd. De Hydra Mineral Booster en de Radiance Booster. Beiden bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. Daar ik groot Perris fan ben moest ik dit wel met jullie delen. Lees snel verder.

Perris Swiss Laboratory

Perris Swiss Laboratory werd in 2012 opgericht door de Perris Group. Een team van deskundige wetenschappers ontwikkelen en produceren in Zwitserland de producten in de fabriek, Micro-Sphere, waar de Perris Group mede-eigenaar van is. Een unieke samenwerking waar natuur en wetenschap (farmaceutische technologie) elkaar ontmoeten, met als resultaat de luxe huidverzorgingslijn: Perris Swiss Laboratory

The Mastery of Skin Care | Perris Swiss Laboratory

Hydra Mineral Booster

Deze booster geeft de huid 24 uur lang hydratatie. Het herstelt de revitalisatie en remineralisatie van de huid, zodat deze er minder dof uitziet. Verbetert het comfort van de huid en versterkt de huidbarrière. Bovendien zorgt de booster ervoor dat de verzorgingsproducten die erna worden gebruikt nog beter door de huid worden opgenomen. Bamboo extract is rijk aan het mineraal silicium wat de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert. Calciumglycerofosfaat bestaat uit gelijke hoeveelheden calcium en fosfor en verbetert de huidconditie. Magnesiumgluconaat verzacht de huid en vermindert roodheid. Zwitserse sneeuw aloë verzacht en hydrateert de huid. Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid en kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water dragen. Rozenwater geeft deze booster een heerlijke, zachte geur en werkt kalmerend.

Radiance Booster

De Radiance booster hydrateert de huid 24 uur lang. Het serum zorgt direct voor een stralende huid en verbetert het comfort van de huid. De booster verheldert de teint en vermindert onregelmatigheden in de huidtextuur, met een gladdere huid als resultaat. Super ox c terminalia ferdinandiana fruit extract (kakadu plum) is een super fruit met de
hoogste bron aan vitamine C. Het bestrijdt oxidatieve stress en vermindert het verschijnen van rimpels en verbetert de helderheid van de huid. Tocotrienol micro emulsie behoort tot de vitamine E familie, is een krachtige antioxidant en beschermt tegen vrije radicalen. aa2g is een cosmetisch vitamine C derivaat, dat een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren, zoals vervuiling en uv-straling biedt. Zwitserse sneeuw aloë verzacht en hydrateert de huid. Hyaluronzuur hydrateert en beschermt de huid en kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water dragen. Rozenwater geeft deze booster een heerlijke, zachte geur en werkt kalmerend.

Hoe te gebruiken

In de ochtend en/of avond of als een kuur als de huid daar behoefte aan heeft. Voor sneller aanbrengen mix je 2 à 3 druppels met je dag/nachtverzorging in de palm van je hand. Of je brengt de druppels booster eerst op het gezicht aan gevolgd door je andere verzorging. Vermijd contact met de ogen.

Tot slot

Wat denk jij ervan? Ik zou heel graag de Hydra willen proberen, vooral omdat ik veel roodheid in het gezicht heb. Dus dan lijkt me dit ideaal en een hydra boost kan nooit kwaad lijkt me!

Perris – Radiance Booster/ Hydra Mineral Booster 30 ml kost € 75, en zijn te koop bij luxe parfumerieën en Ici Paris XL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *