Esse Skincare – Sun screen SPF30

Esse Skincare – Sun screen SPF30. We hebben er lang op gewacht! Zon!
Bloesems bloeien en frisse groene blaadjes verschijnen aan de bomen. De zon schijnt volop en je hebt vast al gemerkt dat de UV-stralen alweer sterker worden. Hoog tijd dus om na te gaan denken over een nieuw sunscreen! En dan wel graag een sun screen met natuurlijke ingrediënten, die ook onze planeet respecteert!

Esse

Het Zuid-Afrikaanse salonmerk Esse Probiotic Skincare is de eerste in de wereld die al vanaf 2015 formules met levende probiotica ontwikkelt die het microbioom in balansbrengen. Voor de bescherming van de huidtegen zonneschade is er de natuurlijke Esse Sun Screen die het micro bioom van de huid respecteert.

Koraalvriendelijk

Esse Sun Screen SPF30 is een hoogwaardige, verzorgende zonbeschermingsfluid voor het gezicht die breed spectrum bescherming tegen UVA- en UVB-straling biedt. DeUV-filter bestaat uit een uiterst fijne gecoate zinkoxyde (zonder Nano deeltjes) die geen wit waasje op de huid achterlaat. De formule bevat anti-oxidanten uit myrothamnus-, rooibos- en olijfbladextract die vrije radicalen die vrijkomen bij blootstelling van de huid aan de zon, onschadelijk maken. De formule is snel afbreekbaar en brengt geen schade aan de kwetsbare koraalriffen in de oceanen. De textuur is uiterst licht, laat zich gemakkelijk over de huid verdelen en voelt comfortabel aan.

Ethisch verantwoord

Esse Sun Screen SPF30 is parfumvrij en bevat zeer milde conserveringsmiddelen waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Het product is 99% natuurlijk en 54% gecertificeerd biologisch (Ecocert). Esse is daarnaast vegan, cruelty free, fair trade en CO2 neutraal.

Tot Slot

Het lijkt me super fijn om deze eens uit te proberen. Daar ik nog niet veel natuurlijke sunscreen heb uitgeprobeerd. Ook echt wel een Esse fan ben. Plus mijn huid er altijd goed op reageert. Lijkt me dit een ideaal zonneproduct!
De adviesprijs Esse Sun Screen:€ 44,- (30ml) Esse Probiotic Skincare is verkrijgbaar bij de Esse salons en -webshops. Kijk hier voor meer info over verkooppunten  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *