Weleda – Showerbars

Weleda lanceert vier nieuwe Shower Bars voor een heerlijke en tegelijkertijd duurzame wellness-ervaring onder de douche. Bovenop 100% natuurlijk, met hoog biologisch aandeel, microplasticvrij en diervriendelijk zoals je van het cosmeticabedrijf gewend bent. Zorgen de Shower Bars voor een verrassende douche-ervaring met verkwikkende en stimulerende geuren van pure etherische oliën. Lees er snel meer over.

Natuurlijke verzorging op een duurzame manier

Zeepblokken zijn terug van weggeweest. Ze roepen niet alleen een nostalgisch gevoel op maar zijn ook milieuvriendelijk. “De nieuwe Shower Bars zijn biologisch afbreekbaar en zitten in een plasticvrije, kartonnen verpakking. Deze is gemaakt van 55% gerecyclede grondstoffen, die je zelf ook weer makkelijk kunt recyclen. En elke Shower Bar gaat twee keer zo lang mee als een vloeibaar doucheproduct”, vertelt Liza Trouwborst, productspecialist bij Weleda.

Duurzame wellness-ervaring

De bars zijn niet alleen goed voor de planeet, maar verwennen ook huid en zintuigen. De plantaardige Shower Bars schuimen zacht en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten waaronder verzorgende biologische Shea Butter. De wellness-ervaring wordt versterkt door pure etherische oliën. De geuren van 100% natuurlijke etherische oliën komen tot leven in de stoom van de douche.

Verwen je zintuigen

De verschillende geurcombinaties prikkelen je zintuigen en hebben een aroma therapeutische werking. Begin je dag goed met de verkwikkende mix van GEMBER + PETITGRAIN. Een perfecte manier ook om je zintuigen een boost te geven. Of ervaar een zachte bloemige ervaring voor je lichaam en geest met YLANG YLANG + IRIS.
Ontspan en kom tot rust met de geur van aromatische LAVENDEL + VETIVER. Of voel je levendig en fris met de geur van GERANIUM + LITSEA CUBEBA. Een opbeurende en vrolijke traktatie voor lichaam en geest. Allemaal bars met 100% natuurlijke geuren die je zintuigen te verwennen.

Tot slot

De bars zijn vanaf vandaag te koop en kosten €7,45 per stuk. Ze lijken me stuk voor stuk heerlijk maar vooral de Lavendel+Vetiver deze combi is heaven. Ik ben zo dol op fijne bodycare.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.