Pier Augé – AETERNUM Infinite Youth Treatment

Pier Augé – AETERNUM Infinite Youth Treatment Reactiveert de jeugdigheid van de huid waardoor. Ik ben helemaal positief verrast door het merk van Pier Augé. Ik mocht al een masker uitproberen en dat is zulk super spul. Dat ik ervan overtuigd ben dat dit een fijn product gaat zijn.

Pier Augé

Het was een gebaar van liefde voor zijn vrouw Lucienne dat ervoor zorgde dat de eerste huidformule van apotheker en naamgever van het merk Pierre-Jules Augé in 1961 in Monaco het levenslicht zag. Pier Augé brengt als hommage aan het 60-jarig bestaan AETERNUM uit. Een huidformule waarin duurzaamheid en harmonie tussen verleden ,heden en eeuwigheid samenkomen.

De expertise van Pier Augé wordt gecombineerd met de allernieuwste actieve ingrediënten. AETERNUM is een huidformule met meerdere werkzame stoffen waarmee de schoonheid van de rijpere huid behouden blijft. Het samenspel tussen Bretons zeewier en rode reishi is als een huwelijk tussen het heden en het eeuwige leven. De huid krijgt de verzorging die ze verdient en de natuurlijke veroudering wordt tegengegaan. Dankzij de subtiele geur van AETERNUM waan je je in weelderigheid.

Een uitzonderlijke formule met 10 actieve ingrediënten 

AETERNUM is samengesteld uit Bretons zeewier en rode reishi gecombineerd met een exclusieve combinatie van ingrediënten van dezelfde aard, structuur en samenstelling als die van de huid. Uitgangspunt hiervoor is de Dergyl©-methode. Het wetenschappelijke kenmerk van Pier Augé dat aanwezig is in alle formules van het merk.

Twee kenmerkende stoffen met anti-rimpeleigenschappen

BRETONS ZEEWIER Een koolhydraat verkregen uit een planktonachtig micro-organisme zorgt ervoor dat rimpels worden opgevuld en dat de huidstructuur fijner wordt. (17,5% minder ruwheid en tot 16% afname van de rimpeldiepte al in de eerste 15 min. na aanbrengen**)

RODE REISHI 

Deze ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’ wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De aanwezige glucanen en aminozuren beschermen de huid tegen een onnatuurlijke veroudering. Gelaatstrekken worden gladder (na twee weken) en de huid wordt versterkt en krijgt meer veerkracht (16% meer elasticiteit). De gelaatskleur wordt egaler

ONNATUURLIJKE HUIDVEROUDERING

De huidfuncties worden gestuurd door de genetische markers die in het DNA van de cellen zijn opgeslagen. Deze markers worden dagelijks blootgesteld aan externe factoren als levensstijl, voeding en stress en worden daardoor in disbalans gebracht. Het werkt een onnatuurlijke huidveroudering in de hand. Rode reishi beschermt de huid tegen dit onnatuurlijke verouderingsproces.

8 actieve ingrediënten volgens de Dergyl©-methode

– Het DH3-complex (hyaluronzuur, senna-extract en biometrische moisturiser) hydrateert de huid, laat de huid voller ogen en versterkt de huidbarrière.
– Het amino-peptidencomplex stimuleert celvernieuwing en maakt de huid stralender.
– Teunisbloemolie, camelia-olie en sheaboter voeden en revitaliseren de huid en ondersteunen de huid bij het regenereren.
– Vitamine E is een antioxidant die de huid hydrateert en bijdraagt aan de veerkracht.

Resultaat

De huid ziet er zichtbaar jonger uit en oogt strakker. Rimpels verminderen. De huid heeft een frisse, nieuwe uitstraling. Ideaal voor de rijpere huid.

Tot slot

Deze creme lijkt me fantastisch voor mijn steeds ouder wordende huid. Vanaf 35 jaar vind ik dit een geschikte creme.
AETERNUM Infinite Youth Treatment bevat 50ml en kost € 210,-

Een gedachte over “Pier Augé – AETERNUM Infinite Youth Treatment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *