Blogboot #4- Tuineditie 2022

Blogboot- Tuineditie 2022 het is weer lente dus tijd om te klussen in de tuin. Daar ik nogal een grote tuin heb was dit natuurlijk wel een editie die ik graag wilde bijwonen. Het was heerlijk weer om een heerlijk stukje te varen met de blogboot. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. Maakten we kennis met verschillende tuinmerken. Lees je mee?

De blogboot

Dit is mijn 4e blogboot editie alweer en zoals altijd, wordt het perfect georganiseerd door Marstyle
We varen altijd met de elektrische boten van Starboard Boats Amsterdam. Heerlijk door de Amsterdamse grachten. We krijgen altijd heerlijke hapjes maar wist je ook dat je kunt deelnemen aan de bbq boot amsterdam. Dit heb ik zelf nog niet mogen ervaren. Maar het eten is altijd top ,zodat ik zeker weet dat dit het perfecte uitstapje is.

WOLF-Garten e-multi-star™

Als eerste mochten we kennismaken met het nieuwe systeem van WOLF-Garten. In de 100-jarige geschiedenis van WOLF-Garten is het multi-star® kliksysteem waarschijnlijk de bekendste. Met slechts één klik kunnen meer dan 70 opzetstukken voor alle tuinklussen worden aangesloten. Nu maakten we kennis met het allernieuwste op dit vlak. Een nieuwe, ergonomische accu-basissteel en vijf gereedschappen met accu. Te weten de gazontrimmer, kettingzaag, heggen- gras- en takkenschaar,. Handig: je hangt de steel op in de muurbevestiging die tegelijkertijd de oplader is. Het handvat heeft een D-vorm zodat hij heel fijn vast te pakken is. Tevens is hij heel licht van gewicht. Ik zal er later nog een langer bericht aan wijden. Omdat onze best grote tuin, zulk gereedschap echt goed kan gebruiken.

Outside living

Outside living is de moedermaatschappij van Nature en Ubbink. Je kent het misschien wel. Nature heeft echt alles voor in de tuin, denk aan regentonnen, kweekbakken en kweekaccessoires. Alles is er wel zo’n beetje. Maar ze hebben ook bijvoorbeeld zwembaden en vijvers. Je noemt zwembad en ik ben meteen geïnteresseerd :). Dit omdat als alles een beetje verbouwd is. Een zwembad toch wel een hele grote wens is. Ik had echt geen idee dat het merk zooo groot was.

Uitgeverij Snor

Van uitgeverij de wereld van Snor ontvingen we een leuk Pluktuin Kaartenboekje, met daarin 32 mooie bloemen- en tuinillustraties van Agnes Loonstra. Om te versturen of om zelf op te hangen. Daarnaast kregen we ook nog het boek ‘Je eigen paradijs, stap voor stap een biodiverse tuin‘, geschreven door Casper Boot.

Goodiebags

Ook dit keer kregen we weer een leuke goodiebag mee naar huis van de merken. Behalve de boekjes kregen we van elk merk super leuke goodiebags mee. Natuurlijk las ik in de trein meteen de brochure van de zwembaden door… Verder ben ik super blij met het kleine systeem van Wolf-Garten. Maar kijk die schattige thermometer. Ze hebben zoveel leuke dingen,

Tot slot

Wil ik Marguerita bedanken dat ik weer mee mocht. Wat was het weer gezellig, Heb je een blog en wil je zelf ook eens meevaren. Kijk dan hier en meldt je aan. Want behalve leuke producten leer je ook altijd hele leuke mensen kennen.

Een gedachte over “Blogboot #4- Tuineditie 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *