Blogboot 5 – Proef de zomer

Blogboot 5 – Proef de zomer werd weer een mooie boottocht door de amsterdamse grachten. Uiteraard weer georganiseerd door Marguerita van Marstyle. Ik neem je graag mee om nieuwe merken te leren kennen. Lees snel verder!

Starboard Boats

Zoals altijd voeren we weer met de mooie elektrische boten van Starboard Boats Amsterdam. Elke keer leer je weer nieuwe stukjes van Amsterdam kennen. Dit onder genot van heerlijke drankjes.
Wist je ook dat je kunt deelnemen aan de bbq boot amsterdam. Dit heb ik zelf nog niet mogen ervaren. Maar het eten is normaal altijd top. Dus ik weet zeker dat dit een aanrader met vrienden gaat zijn.

BergHOFF

Als eerste maakten we kennis met BergHOFF. BergHOFF Belgium biedt een innovatief breed gamma voor de keuken, met een duidelijke communicatie en persoonlijke service. BergHOFF bestaat al sinds 1994. Ik kende het zelf niet maar werd meteen heel enthousiast. Wat een fijne producten kwamen langs waaronder pannen. Ben denk ik 20 minuten bezig geweest met bedenken welke ik wilde hebben. Hun opberglijn liet me een beetje aan Tupperware denken, het lijken me dan ook kwalitatief mooie producten.

LEO Lijn

We maakten vandaag voornamelijk kennis met de LEO lijn. De beste manier om de LEO lijn te omschrijven is hip, leuk en functioneel. De producten geven je keuken meteen een trendy touch. Met een gamma verfrissend en origineel keukengerei wil Leo nieuwe kookavonturen inspireren en (amateur) koks aanmoedigen om hun kooktalenten op de proef te stellen. Het is  een harmonieuze mix van dynamische kleuren, pure vormen en technisch vernuft. 

Ik wil je graag meenemen met wat ik heb gekregen van BergHoff. Op dit moment worden de rasp en het snijplankje het meeste gebruikt. Ideale producten om je cocktail te garneren 😉

LEO Bamboo snijplank small

Deze snijplank is het perfecte hulpmiddel om wortels te snijden voor een gezonde snack, uien fijn te snipperen, tomaten in schijfjes te snijden … Duurzaam en toch licht, de bamboesnijplank is een fijne allrounder die je ook gemakkelijk kan gebruiken als serveerplank voor charcuterie of kaas. Heb je een kleine keuken met weinig opslagplaats? Deze snijplank uit de Leo-collectie past gemakkelijk in je keukenlades en heeft bovendien een geïntegreerde lus zodat je hem ook eenvoudig kan ophangen.

LEO dunschiller met zester

Dankzij de scherpe, roestvrijstalen messen is deze multifunctionele Y-dunschiller perfect geschikt om alle soorten groenten en fruit snel te schillen. Hij glijdt gemakkelijk door de dikste schillen en ligt goed in de hand dankzij het zacht ergonomisch handvat. De geïntegreerde aardappeloog verwijderaar is handig voor het verwijderen van slechte plekjes met één beweging.

LEO groentemes met zester

Kool, kropsla, aubergine, … noem maar op, het groentemes uit de Leo-collectie helpt je om het te snijden, hakken of garneren. Het muntgroene lemmet met antikleeflaag glijdt moeiteloos door alle soorten groenten. Rasp limoenen, citroenen en andere citrusvruchten in een handomdraai met de geïntegreerde zester en geef je gerechten meteen een fruitige toets. Het mes wordt geleverd met een bijhorende beschermhoes voor veilige opslag.

LEO rasp

Kruiden of kruiden, knoflook, citrusvruchten, harde kazen of chocolade raspen is een fluitje van een cent met deze handige zester. Met zijn scherpe roestvrijstalen mes pakt hij met gemak verschillende ingrediënten aan en dankzij de ergonomische softgrip-handgreep weet je zeker dat je altijd een veilige en comfortabele grip op de rasp houdt. Als je klaar bent en je hebt de rasp een snelle handwas gegeven, dan kun je hem veilig opbergen met de bijgeleverde beschermhoes zodat je handen beschermd zijn tegen snijwonden en het mes scherp blijft.

Radbag

Marguerita vertelde ons alles over de super leuke webshop van Radbag. Radbag is de oline shop voor super toffe cadeautjes en gadgets. Zo ook hebben ze super toffe fotocadeaus. We mochten ons eigen strandlaken personaliseren en een leuke gift uitzoeken uit de webshop. Wat hebben ze veel keus hoe moeilijk kiezen is dit. Help! Wil je een leuk cadeautje voor een bruiloft of een bachelorparty. Ze hebben genoeg keuze.

Ikzelf koos voor de handdoek en de grijper. Helaas was ik vroeger nogal verslaafd aan grijpers op de kermis. Ik heb er nu een leuk ideetje mee. Kan dan ook niet wachten tot deze arriveert. Maar laten we het zo stellen. Hier komt geen snoep bij mij in. Oeeee en kijk ook even naar die toffe kurkentrekker en donutsokken. Ideale surprise cadeautjes. Houdt wel rekening met een iets langere levertijd van 3-5 werkdagen voor gepersonaliseerde cadeau’s

Bickerykerst.nl

Ook maakten we kennis met de webiste Bickerykerst.nl de website voor de beste kerstpakketten/cadeau’s. In dit assortiment zit iets totaal nieuws de Weber kruiden en oliën. Het lag nog niet in de winkels maar wij hadden het geluk dat we het alvast mochten uitproberen.

Weber

De nieuwe foodproducten voor bij de barbecue. Er zijn 5 kruidenmolens voor de BBQ (vanaf €3.95) met daarin heerlijke gevriesdroogde Italiaanse kwaliteitskruiden, de BBQ knijpers (sauzen) welke op Amerikaanse receptuur gebaseerd zijn en geen geen conserveringsmiddelen bevatten, glutenvrij en lactosevrij zijn én ook geschikt voor veganisten. Ze zijn er in 4 verschillende smaakvarianten in een handige 300 ml knijpfles, vanaf €3.95.

Ook komt Weber met een extra vierge olijfolie uit Italië met natuurlijke aroma’s van citroen en peterselie of peper. Hierin zitten geen kunstmatige smaakversterkers. De olie zit in een handige plastic spray fles van 250 ml. en is verkrijgbaar vanaf €8.95.

Al deze ‘originals’ zijn alleen verkrijgbaar bij de barbecue speciaalzaken en Bickerykerst natuurlijk.

Tot slot

Natuurlijk ga ik alle producten verder uittesten en zal deze zeker op mijn instagram laten zien.
Mocht je meer willen lezen over de blogboot kijk eens bij mijn vorige Blogboot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *