Louis Widmer – Nieuwe Dagcrème SPF 50

Louis Widmer – Nieuwe Dagcrème SPF 50. Een nieuwe toevoeging aan hun fijne lijn. Naarmate we ouder worden heeft de huid bijzonder intensieve verzorging met belangrijke voedingsstoffen én vocht nodig. Ook is een hoge UV-bescherming belangrijk om voortijdige huidveroudering te voorkomen. Lees er hier snel meer over.

Waarom deze creme?

Wanneer we ouder worden verliest onze huid zijn stevigheid, elasticiteit en natuurlijke helderheid. De bloedcirculatie van de huid, de toevoer van belangrijke voedingsstoffen, maar ook het vermogen om vocht op te slaan neemt af. Blootstelling aan UV-stralen, d.w.z. zonlicht, vormt een extra belasting. Deze veroorzaakt schade aan het DNA van de huidcellen en zorgt voor vroegtij dige huidveroudering. De uiterlijke tekenen hiervan zijn rimpels en pigmentvlekken. Juist daarom heeft Louis Widmer de nieuwe Dagcrème UV 50 ontwikkeld. Deze gezichtsverzorging is ontwikkeld volgens de nieuwste dermatologische en farmaceutische richtlijnen – Made in Switzerland.

Wat doet deze creme?

Hooggedoseerde actieve bestanddelen en betrouwbare UV-bescherming De nieuwe Dagcrème UV 50 heeft zijn doeltreffendheid bewezen dankzij een zorgvuldige combinatie van hoogwaardige actieve bestanddelen: het unieke biostimulatorencomplex ontwikkeld door Louis Widmer, vitamine E, panthenol en Gatuline® Radiance. Dankzij de hoge dosering wordt de vochtopname en elasticiteit bevorderd en wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt. De helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd. Deze nieuwe dagcrème is ook verrijkt met een hoge UV-beschermingsfactor 50. Fotostabiele UVA-, UVB- en breedspectrumfi lters garanderen een betrouwbare bescherming tegen het hele UV-spectrum – en maken zo zorgeloos genieten in de buitenlucht mogelijk.

Ingrediënten

Wat doet BIOSTIMULATORCOMPLEX?

Hydrateert de huid onmiddellijk. Verstevigt de huidbarrière. Stimuleert de cel vitaliteit. Versnelt de cel vernieuwing en de collageensynthese. Maximale doeltreffendheid tot in de diepere huidlagen

Wat doet VITAMINE E?

Neutraliseert de schadelijke werking van vrije radicalen. Regenereert de huidbarrière. Stimuleert ook de huideigen herstelmechanismen. Vermindert huidschade veroorzaakt door UV-stralen. Verfijnt de huidstructuur. Verbetert het vermogen om vocht in de huid vast te houden

Wat doet PANTHENOL?

Versterkt de natuurlijke huidbarrière. Verzacht huidirritaties. Roodheden en irritaties verdwijnen sneller. Verzacht de geïrriteerde huid. Maakt de huidstructuur gladder. Verbetert de vochtretentie

Wat doet GATULINE® RADIANCE?

Verfijnt de huidstructuur. Stimuleert de microcirculatie. Verbetert de natuurlijke uitstraling en glans van de huid. Verbetert de teint van de huid. Beschermt tegen vervuiling van buitenaf

UVA-, UVB- en breedspectrum filters

Er bestaan verschillende UV-filters. We onderscheiden chemische en minerale filters. Minerale filters reflecteren zonlicht. Ze werken aan de oppervlakte van de huid, d.w.z. alleen op een fysieke manier. Chemische filters daarentegen dringen in de bovenste huidlagen. Daar zetten ze de aanwezige UV-stralen om in warmte. Om een bescherming tegen het volledige UV-spectrum te garanderen, bevat de Dagcrème UV 50 een combinatie van UVA-, UVB- en breedspectrumfilters

Mijn mening

Natuurlijk was ik weer blij dat ik de kans kreeg om een nieuwe creme van Louis Widmer te testen. Waar ik heel blij mee ben is dat deze ook licht geparfumeerd is. Het is een lichte maar fijne geur en ik word er gewoon heel erg blij van dus dat is een echte plus. Ondanks dat ik normaal niet zo pro parfum ben in mn skincare. De creme ziet er ook vol uir (zie ook foto) maar hij smeert dus heel gemakkelijk, trekt snel in en laat geen laagje achter. Wel vind ik een goed serum hieronder echt een must. Anders is hij voor mijn droge huid helaas echt te weinig. Maar het is wel een erg prettige creme.

Normaal als het een 50 spf bevat vind ik dat het zo’n laagje achterlaat en dat doet deze dus helemaal niet. Hij geeft aan dat hij voor elk huidtype is en daar ben ik het wel mee eens. Ook doordat het goed intrekt en niet staint, het laat geen wit laagje achter en ook dat vind ik een grote pree. De prijs van €29,50 voor 50 ml vind ik het ook echt meer dan waard.
.

Tot slot

Deze creme van Louis Widmer is verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten. Deze creme heb ik drie weken getest. Wil je meer informatie kun je deze terugvinden bij Louis Widmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *