Urtekram – Sweet Ginger Flower

Urtekram – Sweet Ginger Flower een nieuwe range. Ik als Urtekram fan kon je dan ook niet deze nieuwsflash onthouden. Lees er snel meer over.

Sweet, spice and everything nice: Urtekram Nordic Beauty introduceert haar nieuwste haar- en lichaamsverzorging range, Sweet Ginger Flower. Deze Scandinavische verzorgingsproducten hebben een oriëntaals tintje met de toevoeging van gember en ginsengwortelextract. Deze ingrediënten werden in de oude Chinese geneeskunde ingezet bij lichamelijke ongemakken als een droge huid. Adem de zoete, bloemige geur met pittige kick van gemberbloem diep in en voel de energie door je lijf stromen.

7 producten

Sweet Ginger Flower bestaat uit zeven producten die het lichaam van top tot teen verzorgen. Haarschilfers krijgen geen kans met de Anti-Dandruff Shampoo en Conditioner. Dit duo pakt de droge hoofdhuid aan met panax ginsengextract. In de Chinese geneeskunde werd ginseng beschouwd als een helend medicijn tegen diverse huidproblemen. Zo zou het de doorbloeding in de (hoofd)huid bevorderen en houdt het tegelijkertijd soepel. Daarmee helpt ginseng dus perfect tegen roos.

Gember

Gember is al eeuwenlang een van de meest gebruikte Chinese geneeskrachtige kruiden. Ook wetenschappelijk onderzoeken hebben aangetoond dat gember ontstekingsremmende stoffen bevat. Daarom wordt het al lange tijd ingezet voor zijn versterkende en stimulerende eigenschappen. Het brengt futloos haar weer tot leven en laat het weer glanzen. Daarnaast krijgt ook de huid een gezonde glow en helpt het bij het voorkomen van spierpijn. De warme geur van gember helpt tegen mentale vermoeidheid en geeft een oppepper. In combinatie met de hydraterende werking van aloë vera, brengen de Sweet Ginger Flower producten van Urtekram de huid weer tot leven.

Mindful smeren

Voor een mindful belevenis raadt holistisch beauty expert Line Friis aan om de aroma’s van de body wash diep in te ademen tijdens het douchen. “Door de body wash goed samen te wrijven in de handen voordat je jouw lichaam insmeert, komt de geur van gemberbloem tot leven. 70% van alle gifstoffen in het lichaam worden vrijgelaten door diep uit te ademen. Dit kan je uiteraard ook toepassen bij het gebruik van de Sweet Ginger Flower hand wash. Neem een moment om de geur eens diep in- en uit te ademen om de goede energie te laten vloeien door het lichaam.”

Sweet Ginger Flower

Net als alle overige Urtekram Nordic Beauty producten heeft de volledige range het Vegan Society en ECOCERT keurmerk. Dat houdt in dat de producten biologisch, dierproefvrij, en veganistisch zijn. Ook heeft Urtekram Nordic Beauty het Zero Plastic Inside certificaat en zijn de producten vrij van microplastics.  Daarnaast zijn de verpakkingen grotendeels gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare bron die CO2 absorbeert.

  • Sweet Ginger Flower Anti-Dandruff Shampoo 250ml (€7,49)
  • Sweet Ginger Flower Anti-Dandruff Shampoo 500ml (€10,99)
  • Sweet Ginger Flower Anti-Dandruff Conditioner 180ml (€7,49)
  • Sweet Ginger Flower Body Wash 200ml (€6,49)
  • Sweet Ginger Flower Body Lotion 245ml (€9,49)
  • Sweet Ginger Flower Dry Body Oil 100ml (€12,49)
  • Sweet Ginger Flower Hand Wash 75ml (€5,99)
  • Sweet Ginger Flower Hand Cream 300ml (€5,99)

Tot slot

Urtekram Sweet Ginger Flower is verkrijgbaar bij diverse online online retailers. Voor meer informatie over de producten en het merk, kijk op urtekrambeauty.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *