SABON- Silky Body Milk Citrus Blossom

SABON- Silky Body Milk Citrus Blossom wederom een prachtig product. Omdat ik niet helemaal wil dat dit de Sabon fanclub wordt (wat het natuurlijk gewoon is). Heb ik deze fles aan Foka doorgegeven om te reviewen. Zodat een ander kan vertellen wat zij van SABON producten vindt Hier lees je er meteen meer over.

Wat mocht ik testen?

Van mijn lieve vriendin Janneke mocht ik deze Silky Body Milk van Sabon uittesten. En dat was helemaal geen straf!Deze Silky Body Milk kwam in de geur Citrus Blossom. De topnoten van deze geur zijn mandarijn en bergamot, de hartnoten sinaasbloesem en jasmijn. De basis noten zijn patsjoeli, vanille en muskus.
Naast de aangename geur belooft deze Silky Body Milk ook dat deze voedt, hydrateert, verzacht en verfrist. Daarnaast zorgt de amandelolie en havermelk er voor dat de Body Milk snel intrekt en de huid soepel maakt.

Wat vind ik ervan?

De afgelopen drie weken heb ik me elke avond voor het slapen gaan ingesmeerd met deze Body Milk. Ik kan bevestigen dat alle beloftes echt nagekomen zijn. Mijn huid is een stuk zachter en soepeler. Ook is mijn huid veel minder droog; de droge plekjes die ik had, zijn verdwenen.  De geur zorgt voor verfrissing. Je hebt maar weinig product nodig om je goed en volledig in te smeren.

Ik ben niet gek op geuren die erg sterk naar citrusvruchten ruiken, maar dat is bij deze Body Milk gelukkig niet het geval. Het ruikt heerlijk fris, en zeker niet te overheersend. Ook komen de jasmijn en de muskus er subtiel doorheen. Elke avond weer zei mijn man, goh wat ruik je lekker, dus ik overweeg nu uiteraard om de hele lijn hiervan aan te schaffen 😉

Wat ik echter het allerfijnste aan deze Silky Body Milk vind, is hoe snel hij intrekt. Geen geplak of gekleef; je kunt het echt opsmeren en weer door. Je hebt wel eens van die bodylotions of bodymilks waarbij je na het opsmeren als een soort zeester op bed moet blijven liggen zonder te bewegen, totdat het ingetrokken is. Dat is bij deze Body Milk zeker niet het geval!

Ga ik de Silky Body Milk van Sabon opnieuw aanschaffen als deze tube op is? Jazeker!

Over Sabon

SABON werd in 1997 geopend op Shenkin Street, in het hart van Tel Aviv, door de twee oprichters van de keten – Sigal Kotler-Levi en Avi Piatok. Het SABON-verhaal begon met het handmatig maken van stevige zeep, op basis van een 70 jaar oude Australische formule, die vers en per pond werden verkocht. SABON is gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijk ervaring, SABON gebruikt alleen ingrediënten van hoge kwaliteit. Vanaf de start was SABON zich buitengewoon bewust van de natuur en heeft daarom natuurlijke ingrediënten gebruikt met als doel bij te dragen aan het behoud van onze leefomgeving.

Tot slot

SABON- Silky Body Milk Citrus Blossom is ook verkrijgbaar in de geuren Groene Roos, Muskus, Witte Thee en Wilde Peer – en ik wil ze allemaal proberen! Het product is te verkrijgen bij Sabon.nl en kost €29,-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *