Blogboot 6 – Wellbeing & Lifestyle

Blogboot 6 – Wellbeing & Lifestyle deze keer in het mooie Giethoorn. Het wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Normaal is dit in Amsterdam dus dit is super leuk deze afwisseling. Tijdens het varen mochten we weer kennismaken met leuke producten. Lees snel meer hierover…

Blogboot

Zoals je wel vaker voorbij ziet komen op mijn blog is de Blogboot van Marstyle. Zij laat je altijd op een leuke manier kennismaken met nieuwe merken. Dit was echter de eerste keer dat ik meevoer in Giethoorn. Hier ben ik nog nooit geweest. Dus dit was een erg grote trigger om mee te gaan. Deze keer maakten we kennis met Tofvel, Sockwell, Alka en Brasserie de Pergola.

Giethoorn

De plaats waar ik nog nooit was geweest. Best apart daar ik aardig wat door Nederland heen cross maar deze plaats eigenlijk altijd heb overgeslagen?! Te toeristisch? Te druk? Toen wij er waren, waren het voornamelijk ouderen en eigenlijk helemaal niet druk. Dat je normaal op sommige plekken in de file ligt kon ik me nu helemaal geen voorstelling van maken. Net zoals daar wonen niet, heel eerlijk. Nu ben ik echt een waterrat en als ik op een boot ben dan ben ik echt mega gelukkig. Maar het idee dat ik alles met een boot zou moeten doen, dus ook verhuizen. Uhhhh no thanks. Het is er wel echt prachtig. Zo stil en mooi en veel natuur. Ik snap natuurlijk wel dat mensen er willen wonen. Maar die toeristen I don’t know. Leuk om een keer gezien te hebben tho. Een vaart van een uurtje kost €9,- pp incl koffie/thee. Dus zeker voor dat bedrag zou ik het zeker niet laten! Je kunt in Giethoorn een bootje huren. Maar voor nu voel ik me nog een beetje te jong ;).

Tofvel

Het is weer herfst dus tijd voor warme voeten. Tofvel helpt hierbij. Tofvel zijn Fair trade handmade pantoffels en worden hand gevilt in Nepal. Ze zijn verkrijgbaar in een hoog en laag model uiteraard in meerdere kleuren verkrijgbaar. Met een rubberen of leren zool, een optimaal draagcomfort door schokabsorberende energysole. Het heeft een Scandinavisch design en wordt gemaakt van kwaliteitswol uit Nieuw Zeeland. Er worden geen chemicaliën gebruikt en 100% natuurlijke materialen. Wat ik heel leuk vind is dat je een mini Tofvel als sleutelhanger krijgt en een kaartje van degene die jouw Tofvel heeft gemaakt. Hoe leuk is dat? De prijzen variëren tussen de €69,95 en €79,95. Ik had zelf deze gekozen. Omdat ik een kleurtje altijd heel leuk vindt. Mijn maat zat ruim maar ik draag deze zonder sokken. Iets wat ook werd aangeraden.

Sockwell

Ook werd ons Sockwell onder de aandacht gebracht een compressiekous. Het heeft een 4 zone compressie en kun je ook therapeutisch gebruiken. Het heeft een Innovatie breitechniek en wordt gefabriceerd in Amerika. Het wordt gemaakt van natuurlijke materialen (bamboe en wolvilt). Het voorkomt zware en vermoeide benen, betere bloedcirculatie, meer energy, betere prestaties en een sneller herstel. Helpt tegen aandoeningen als oedeem, hallux vulgus, diabetes. Geur neutraliserend, vocht absorberend, houdt de voeten warm en droog

Ze worden gebruikt als Sportsokken, Lifestyle sokken voor dagelijks gebruik, medische sokken en essentials. Ikzelf gebruik ze tijdens het wandelen met de hond. Vooral dat mijn voeten droog blijven is erg aangenaam.

Alka Deo

Alka Deo is een deodorant en crème in één. De basische formule bevat alle huidverzorgende ingrediënten van Alka Crème, waardoor gebruik bijdraagt aan het beschermen en gezond houden van de huid. Tegelijkertijd voedt de hygiënische deo stick de huid met heerlijke oliën, boters en basische mineralen. Zo werkt olijfolie herstellend en beschermend, jojoba-olie ontstekingsremmend en kokosolie helend. Zonnebloemolie voorkomt huidveroudering, zoete amandelolie is kalmerend en verzachtend en Shea boter staat bol van de vitamine A en E en werkt als een natuurlijke antioxidant, co-enzym Q10 werkt tegen huidveroudering. Ondertussen helpen olijfwas, zonnebloemwas, carnaubawas en squalaan de huid te beschermen. Alle ingrediënten zijn plantaardig, zo ook zink dat niet alleen onaangename geurtjes tegengaat maar ook bijdraagt aan de cel vernieuwing. Fris en vegan!

Ik was eerlijk gezegd een beetje huiverig voor het niet tegen kunnen gaan van zweetluchtjes. Zoals wel vaker met Vegan deodorants. Maar ondanks de vegan en dat het een stickvorm is (ben echt dol op sprays) Is het een hele fijne deodorant.

Alka Deo is een product uit de Alka Beauty-lijn, die verder bestaat uit Alka Crème en het Alka® Badzout. De deo is verkrijgbaar bij de vak drogist, gezondheidswinkel, reformwinkel en online voor €16,95 (75ml). Er is ook een handig tasformaat van 25ml voor €8,95.

Brasserie de Pergola

Na de leuke vaart werden we getrakteerd op een heerlijke lunch bij Brasserie de Pergola. Even fijn napraten onder een hapje en drankje is echt heel fijn. Ik had zelf Carpaccio genomen en de truffelcreme was echt heerlijk. Natuurlijk kreeg ik de grote hoeveelheid niet op. De pergola ligt heel centraal en je kunt er ook blijven slapen. Dus leuk om een weekendje weg ervan te maken. Al met al was het een topdag en het weer deed ook weer eens leuk mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *