Pier Augé – Resourcing Treatment Mask Douce Aura

Pier Augé – Resourcing Treatment Mask Douce Aura nadat ik al eerder schreef over Pier Augé. Wilde ik jullie toch niet een review over dit masker onthouden. Hier lees je na uitgebreid getest te hebben alles erover.

Getest

Ik mocht testen Pier Augé – Resourcing Treatment Mask Douce Aura. De tube is 50 ml groot en het heeft een adviesprijs van €34,90. Het masker is geschikt voor elk huidtype.

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxaan, Paraffinum Liquidum (Minerale Olie) Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Natrium Dna, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Gehydrogeneerde Beverolie, Subtilisine, Protease, Propyleenglycol, Ascorbyl Palmitaat, Natriumchloride, Behenyl Alcohol, Tetranatrium-Edta, Stearylalcohol, Citroenzuur, Bht , Glycerylstearaat, Fenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Parfum/Geur, Alfa-Isomethyl Ionon, Benzyl Salicylaat, Eugenol, Geraniol, Hexylkaneel, Hydroxycitronellal, Linalool.

Hoe te gebruiken

Breng Pier Augé Resourcing Treatment Mask Douce Aura aan op de gereinigde huid, voor het slapen gaan. Laat het de hele nacht zitten. Je hoeft het in de ochtend niet af te spoelen. Dit is een van de twee manieren. Natuurlijk kun je dit ook gewoon als masker gebruiken en laat je deze minimaal 10 minuten inwerken en spoel je erna af met warm lauw water. Uiteraard gebruik je hierna gewoon je serum en je dag/nachtcreme

Mening

Toen ik het masker voor het eerst kreeg, had ik heel eerlijk nog nooit van het merk gehoord. Iets wat apart is daar het al meer dan 60 jaar bestaat. Anyway ik moest het gelijk op mijn huid smeren en was blij verrast. Vooral omdat je het ook als nachtmasker kunt gebruiken. Maar ik gebruik hem het vaakste als gewoon masker. Na 10 minuutjes lekker afspoelen en je gewone routine hervatten.

Wat ik heel fijn vind is dat het niet plakt. Het voelt absoluut niet zwaar op de huid. Iets wat ik met nachtmaskers vaak wel zo vind. Het voordeel van dit masker is dat het meteen een boost geeft aan je huid en het een mooie glow achterlaat.De creme is ook te gebruiken om je ogen en dat kan niet met heel veel cremes. Grote pre van dit masker dan ook. Ook vind ik de prijs van dit masker zeer zeker niet teveel voor de kwaliteit die je krijgt. Het is dan ook een prachtig middensegment merk. Waar ik zeker meer van ga uitproberen!

Pier Augé

Het was een gebaar van liefde voor zijn vrouw Lucienne dat ervoor zorgde dat de eerste huidformule van apotheker en naamgever van het merk Pierre-Jules Augé in 1961 in Monaco het levenslicht zag. Pier Augé brengt als hommage aan het 60-jarig bestaan AETERNUM uit. Een huidformule waarin duurzaamheid en harmonie tussen verleden ,heden en eeuwigheid samenkomen.

De expertise van Pier Augé wordt gecombineerd met de allernieuwste actieve ingrediënten. AETERNUM is een huidformule met meerdere werkzame stoffen waarmee de schoonheid van de rijpere huid behouden blijft. Het samenspel tussen Bretons zeewier en rode reishi is als een huwelijk tussen het heden en het eeuwige leven. De huid krijgt de verzorging die ze verdient en de natuurlijke veroudering wordt tegengegaan. Dankzij de subtiele geur van AETERNUM waan je je in weelderigheid.

Tot slot

Dit masker is verkrijgbaar bij Pier Augé, Boots en Beautyplaza. Check altijd de Pier Auge site voor de verkooppunten bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *