Shab – Browaholic brow pen

Shab – Browaholic brow pen, deze mocht ik alvast testen en morgen is de release. Wordt het de perfecte toevoeging voor mijn make-up stash? Lees snel verder.

Shab

SHAB bestaat op 12 december aanstaande 2 jaar! Om dit te vieren lanceert het make-upmerk met trots hun nieuwe wenkbrauwpen: browaholic brow pen. Met deze fijne, hooggepigmenteerde en zachte pen geniet iedere Browaholic van de mooiste wenkbrauwen. Of je nu van strakke wenkbrauwen houdt of gaat voor natuurlijke met deze fijne brow pen kan je alle kanten op. Met dit ultradunne pennetje teken je de meest fijne lijntjes. 

Belang van mooie brows

Elke zoveel jaar verandert de mode voor de vorm van de wenkbrauwen, maar ze blijven een belangrijk punt van het gezicht. Denk aan Sophia Loren, Jlo of Doutzen Kroes, de één draagt zware make-up de ander niet, maar bij alle drie zijn hun brows altijd on fleek.

Shab’s Tip

7 kleuren

Pro tip van Shabnam
Voor het meest natuurlijke effect, gebruik dan 2 kleuren. Een lichtere en een tintje donkerder voor een mooi en natuurlijk ombre effect. Heb je buiten de ‘lijntjes’ getekend? Geen paniek! Met het bijbehorende borsteltje blend je het tot een natuurlijke vorm!

De SHAB browaholic brow pen verschijnt in 7 verschillende kleuren. Om je wenkbrauwen in de mooiste vorm te vullen of stylen. Van licht naar donker:

Blond
Dark Blond
Light Brown
Medium Brown
Ashy
Dark Brown
Blackness

Getest Ashy

Nu mocht ik zelf al de ashy kleur uitproberen. Deze is cooltoned dat is wel super handig met mijn coole ondertoon. Wat ik fijn vind aan de pen is dat hij makkelijk kleur afgeeft en dat hij zacht is. Voor een natuurlijke look blend je de aangebrachte lijntjes uit met de brush die aan de andere kant van het penseel zit. Ik vind dat zelf het mooiste anders wordt het zo hard en ik gebruikt het vnml om mijn gatenkaas, wat mijn wenkbrauwen heet, op te vullen. Dus dan behoudt je de natuurlijke lijn. De pen gaat zeker lang mee want ik gebruik hem nu dagelijks voor een maand en hoef er nauwelijks aan te draaien om meer potlood te krijgen. Ook is het fijn, dat je heel precies kunt tekenen, doordat het geen brede punt heeft. Al met al vind ik het een hele fijne potlood die zeker in mijn stash blijft. Ook de prijs v

Tot slot

Verkrijgbaar vanaf 12 december 2022 bij Douglas.nl en Shab.nl voor € 24,95
Dit product heb ik gekregen voor een review. Meningen zijn altijd mijn eigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *