Glow Botanica – Tummy Butter

Glow Botanica – Tummy Butter heeft In de zoektocht naar het beste uit zowel de natuur als de wetenschap voor optimale resultaten, speelt formulering een cruciale rol. Bij Glow zijn ze overtuigd van het belang van het evalueren van de formule als geheel. Waarbij niet alleen de samenstellende ingrediënten, maar ook de interactie, kalibratie, dosering en methoden van essentieel belang zijn. Deze benadering vergt meer inspanning, maar zij geloven dat de uiteindelijke resultaten deze extra moeite meer dan waard zijn. Vooral voor mensen met PCOS, PMS en andere hormonale disbalans een uitkomst. Lees hier alles over.

Hormoon ontregelende chemicaliën

Een uitstekend voorbeeld van deze toewijding aan effectieve formulering is de Tummy Butter, een supplementcrème ontwikkeld door farmacologen. Met micro-ingekapselde natuurlijke actieve stoffen biedt dit product verlichting bij PMS- en menopauzeongemakken. De rijke en geruststellende formule absorbeert snel, verlicht krampen, een opgeblazen gevoel, opvliegers en stemmingswisselingen. Belangrijk is dat het een eenvoudige aanvulling is op uw huidige behandeling, vrij van oestrogeen, progesteron en hormoon ontregelende chemicaliën.

Symptomen Aangepakt

Symptomen Aangepakt: Krampen, Opgeblazen Gevoel, Opvliegers en Stemmingswisselingen
Om optimaal van de Tummy Butter te profiteren, wordt dagelijks gebruik aangeraden. Breng de crème royaal aan op de buik en/of binnenkant van de dijen. Masseer de micro-ingekapselde stoffen in om de natuurlijke actieve stoffen te laten smelten. Het product is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik, bevat geen synthetische conserveringsmiddelen en biedt een verwarmingseffect voor extra comfort.

Ingrediënten voor Hormonaal Welzijn

Ingrediënten voor Hormonaal Welzijn: Wild Yam, Heemstwortel en Vitex De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder Wild Yam als natuurlijk alternatief voor oestrogeentherapie, Heemstwortel voor het verminderen van een
opgeblazen gevoel en waterretentie, en Vitex om de balans tussen oestrogeen en progesteron te ondersteunen, werken samen om hormonale balans te bevorderen. Glow Botanica’s Toewijding aan Hormonaal Welzijn

Hormonale Boodschappers

Hormonen fungeren als boodschappers in ons lichaam en hebben een aanzienlijke invloed op zowel fysieke als mentale aspecten, waaronder vruchtbaarheid, humeur, gewicht, spijsvertering en bloeddruk. Bij Glow Botanica begrijpen ze de impact van hormonale schommelingen en ongemakken. Haar natuurgeneeskundige producten zijn ontwikkeld om deze schommelingen te verminderen en hormonaal welzijn te bevorderen, waardoor je je zowel fysiek als mentaal beter kunt voelen.

Voor wie ontworpen

Laat Glow Botanica je ondersteunen op je reis naar hormonaal welzijn! Specifiek ontworpen voor PMS, endometriose, PCOS en menopauze, bieden onze producten natuurlijke oplossingen die echt werken en bijdragen aan het hormonale welzijn vanvrouwen. Voel je goed en zit lekker in je vel met Glow Botanica

Tot slot

Glow Botanica – Tummy Butter is verkrijgbaar op Glow Botanica en voor een pot betaal je €47,50. Wel hebben ze nog mooie bundels waarbij je fijne korting ontvangt. Ik wil deze creme zeker proberen omdat ik zelf ook PCOS en Endometriose hebt. Wat toch altijd een strubbeling blijft. Dus elke hulp is welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *