GM Collin – Eye products

GM Collin – Eye products maakt het makkelijker om een frisse look te krijgen. December stond volledig in het teken van feestjes, gezelligheid en veel eten, maar je wilt natuurlijk het liefst fris en fruitig het nieuwe jaar dookomen. Daar ik altijd op zoek blijf naar het perfecte eye-product , we worden er helaas niet jonger op. Wilde ik deze zeker met jullie delen. Ook omdat Lees er hier alles over..

Stress less

Allereerst is minder stress en méér relaxen key voor een frisse blik. En zo nu en dan wat ‘moetjes’ schrappen van je todo-lijst. Maar we snappen dat dit niet altijd makkelijk is. Daarom deze andere ultieme tip: Zeg vaarwel tegen wallen, donkere kringen en rimpels! Met de Instant Radiance Eye Patches en de BOTA-PEPTIDESEYE CONTOUR van G.M. Collin zie je er iedere ochtend fris en stralend uit. En waarom je geen dagcrème rond je ogen moet gebruiken? Simpelweg omdat de huid rondom je ogen te dun en gevoelig is, en daarom een speciale formulenodig heeft.

PHYTO STEM CELL EYE CONTOUR

Deze geavanceerde oogcontour-crème belooft een ongeëvenaarde ervaring in huidverzorging met meerdere voordelen. De formule is nauwgezet samengesteld om de droge en gevoelige huid rond de ogen te hydrateren en te kalmeren, waardoor een weldadig gevoel van comfort ontstaat. Daarnaast bevordert de crème zichtbaar de revitalisering van de huid en draagt bij aan het vertragen van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Met een unieke focus op het optimaliseren van het ooggebied, herstelt de crème niet alleen de jeugdige uitstraling, maar geeft het ook een frisse, levendige uitstraling aan de huid.

INSTANT RADIANCE EYE PATCHES

Dankzij een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waaronder collageen, hyaluronzuur en natuurlijke extracten, richten de Instant Radiance Eye Patches zich doelgericht op fijne lijntjes, donkere kringen en zwellingen rond de ogen. De zijdezachte textuur van de patches zorgt voor onmiddellijke verkoeling

terwijl de geavanceerde formule diep doordringt om de tere huid rond de ogen te hydrateren en te verstevigen. Of het nu een hectische ochtend is of een ontspannen avond, het integreren van oogpatches in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine is eenvoudig. Wat deze oogpatches echt bijzonder maakt, zijn hun direct zichtbare resultaten. Met slechts één toepassing kunnen vermoeidheid en tekenen van stress worden verminderd, waardoor de huid onder de ogen er frisser, steviger en stralender uitziet. Of het nu een snelle opfrissing is voor een belangrijke gebeurtenis of een vast onderdeel van een uitgebreide schoonheidsroutine, de Instant Radiance Eye Patches van G.M. Collin beloven een verjongende en verkwikkende ervaring voor de moderne vrouw die waarde hecht aan

G.M. Collin

G.M. Collin is favoriet in de huidverzorgingsindustrie met meer dan 50 gewonnen awards. Vegan, duurzaam, dierproefvrij en microbead-vrij. Ze werken met bewezen ingrediënten! Het bestaat al sinds 1957. Toen Dr. Lapinet, een gerenommeerde Parijse dermatoloog, pionierde met het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers van brandwonden om hun huid te helpen genezen en herstellen. Sinds 1991 worden alle G.M. Collin-producten ontwikkeld in het hoofdkantoor en de laboratoria in Montreal, Canada. Van concept tot creatie, en een familiebedrijf tot op de dag van vandaag.

Tot slot

GM Collin – Eye products zijn verkrijgbaar bij GM Collins De PHYTO STEM CELL EYE CONTOUR kost voor 15 ml €103.45 en de  INSTANT RADIANCE EYE PATCHES kosten voor 5 stuks €63,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *