Louis Widmer – Win 500 euro shoptegoed!

Louis Widmer – Win 500 euro shoptegoed! Na eerst hun mooie reinigingslijn geprobeerd te hebben. Waar ik nog steeds een groot liefhebber ben, van hun eye make-up remover. Is er nu hun vernieuwde website met een tool om jouw perfecte skincare te vinden. Lees je snel mee?

Wie is Louis Widmer?

Een leven in teken van de huid. Het is in deze optiek dat Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max Widmer het bedrijf Louis Widmer NV hebben opgericht in september 1960. Maar waarom in teken van de huid? De oprichters van het bedrijf waren immers gefascineerd door de complexiteit van dit orgaan en de talrijke elementaire functies ervan. Deze fascinatie staat nog altijd centraal in het hele bedrijf en wordt voortdurend weerspiegeld in de innoverende producten voor de huid.

De kwaliteit van “kuur” tot “care”. Van reiniging tot geneesmiddelen via verzorgingsproducten voor de huid, Louis Widmer staat garant voor een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie. De geschiedenis leert ons dat de kwalitatieve filosofie van Louis Widmer niets van zijn waarde heeft verloren. Decennia lang is alles in het werk gesteld om het essentiële te behouden.

DE ONLINE TOOL!

Op de NIEUWE website vind je naast uitgebreide informatie over alle producten voor zowel het gezicht als het lichaam, ook een TOOL waarmee je je persoonlijke verzorgingsroutine kunt samenstellen. Deze TOOL zoekt uit het hele assortiment, speciaal voor jou, producten die voor jou het meest geschikt zijn. Hoe fijn is dat!

Klik HIER  en voer je gewenste verzorging en huidtype in. Je persoonlijke verzorgingsroutine wordt direct gemaakt via deze TOOL en bewaar deze door het naar je eigen e-mailadres te sturen. 

WEDSTRIJD “RELAUNCH WEBSITE”

Doe mee én maak kans op € 500,- aan Louis Widmer-producten!
Om de lancering van de NIEUWE website te vieren, organiseert Louis Widmer een wedstrijd waarbij t/m eind februari 2022 iedere maand ÉÉN pakket van € 500,- aan producten wordt weggegeven. Doe jij mee?  klik hier om mee te doen
Wie weet ben jij wel de winnaar!

Tot slot

Doe zeker mee met de wedstrijd. Ik ben groot fan van hun cleaning en mag nu ook hun nachtcreme uitproberen. Hou zeker mijn socials in de gaten

Dit bericht bevat een persbericht foto’s beeldbank.

Een gedachte over “Louis Widmer – Win 500 euro shoptegoed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.