Haru Haru Beauty – Ginger6

Haru Haru Beauty – Ginger6 hiermee mocht ik kennismaken tijdens het Beauty trade summer event. Daar ik dacht dat deze uitstekend geschikt zou zijn voor Suzi haar huid. Is zij aan het testen geslagen. Lees hier haar mening over deze prachtige producten. 

Uitgetest

Dit keer mocht ik deze prachtige skincarelijn van Ginger6 testen.
Bestaande uit een serum, dagcreme en een nachtcreme/masker. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, maar door de zuiverende en hydraterende bestanddelen uiterst goed voor de vette huid. De geur van de hele lijn is subtiel licht zoetig. Dit komt doordat het gemberextract voor extractie eerst 6 keer gestoomd en gedroogd wordt, De unieke geur en pittige smaak van gember worden daardoor verwijderd. De producten zijn:
– Vrij van sulfaten
– Vrij van parabenen
– Alcoholvrij
– Vegan
– Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen.

De glazen verpakking heeft een minimalistische en luxe uitstraling, en zal een enkele badkamer misstaan. De cremes zijn voorzien van een klein spateltje, zodat je niet met je vingers door het product hoeft te roeren en de serum is voorzien van een handig pompje.

Like white snow serum

Ik begin altijd met het reinigen van mijn huid voordat ik skincare aanbreng. Met een vette huid is het belangrijk om dit zowel s’ochtends als s’avonds te doen, ook als je verder geen make up hebt gedragen overdag. Ik gebruik hiervoor een zachte reiniger die niet mijn hele huid stript van natuurlijke oliën. Daarna breng ik deze serum aan, een klein beetje is al genoeg, omdat het een dunne substantie is verspreid het heel makkelijk over de huid. Na het verspreiden tap ik met mijn vingers over mijn gezicht tot het product helemaal is ingetrokken.

Instant glow!
Dat komt vast omdat dit serum voor maar liefst 70% uit het gepatenteerde gemberextract water bestaat, deze geeft namelijk het verhelderende effect. Ook bevat het niacinamide, een goede waar mijn vette huid echt dol op is. Adenosine moest ik even opzoeken, maar dit schijnt heel erg goed te zijn tegen rimpels, omdat het de productie van elastine en collageen stimuleert.

Energizing PEPTI cream

Nadat ik de serum even goed heb laten intrekken is het tijd voor de volgende dosis goodness. De crème bestaat voor 53% uit gemberextract water, ook weer een flinke dosis dus. Dit wordt aangevuld met niacinamide, adenosine en zoals de naam van de crème al een beetje verraad: 11 Peptide complex, dit beschermd en verbeterd de huid elasticiteit, geeft de huid volume en egaliseert de textuur.

Weg met die droge plekjes!
Het is een witte, vrij dikke crème. Ik verwarm de creme eerst even over mijn vingertoppen alvorens ik hem aanbreng op mijn gezicht. Hiervoor neem ik de tijd, een ideaal moment voor een mini gezichtsmassage, tot de creme voor het grootste gedeelte is ingetrokken.
Het effect, een zachte goed gehydrateerde huid die klaar is voor alles wat de dag mij gaat brengen! Wat mij opviel tijdens het gebruik is dat de droge plekjes rond mijn neus (de kou zit weer in de lucht he) wegblijven.

Active water cream

S’avonds gebruik ik na reinigen van mijn huid eigenlijk altijd een bha exfoliator, normaliter is dat mijn laatste stap uit mijn avond routine, omdat ik bang ben dat een nachtcreme de werking van de exfoliator zou remmen, maar niets blijkt minder waar.
Vooral na een nachtje slapen wordt heel erg duidelijk dat ik een vette huid heb, ik werd eigenlijk altijd wakker met een glimmende vettige huid. Ik moet zeggen dat dat veel minder is geworden tijdens het testen van deze skincare lijn!

Hydratatie, hydratatie!
Nadat ik mijn exfoliator heb aangebracht ga ik eerst even 5 minuten iets anders doen, een glas water drinken bijvoorbeeld. De active water creme heeft eigenlijk meer weg van een gel, ik gebruik het als een nachtmasker. Dat houd in dat ik een vrij royale hoeveelheid verspreid over mijn gezicht, ook voor deze gel neem ik de tijd om hem goed in te masseren. Bij een kleinere hoeveelheid zal de gel helemaal intrekken, maar ik heb gemerkt dat ik het fijn vind wanneer mijn gezicht er een beetje in is ondergedompeld. De gel voelt namelijk zo heerlijk zacht aan op mijn huid, en wanneer ik sochtends uit bed kom, is deze helemaal ingetrokken, ik ben echt superblij met het resultaat. Weg vette ochtend huid! Mijn huid heeft inmiddels een gezonde gehydrateerde glow.

Haru Haru Beauty

Haru Haru is het Koreaans woord voor ‘day by day’. Dit is tevens hun motto, want huidverzorging is immers  een dagelijkse routine en huidverbetering kun je dagelijks bij houden. Haru Haru staat klaar voor al je beauty, skin & hair care related vragen. Kom naar een van hun fysieke winkels in Amsterdam of Rotterdam en leer Haru Haru kennen.

Hun producten komen rechtstreeks uit Zuid-Korea en worden maandeliks aangevuld. Alle producten zijn veilig en volgen de EU richtlijnen.

Wat ik zelf heel leuk vind is hun winkel in de 9 straatjes in Amsterdam! Ga er zeker eens heen want je krijgt heel fijne advies van hun. Afgestemd op elke huid.

Tot Slot

Deze producten van Ginger6 werden aangeboden door Haru Haru. Meningen zijn altijd eigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *